DI - Dansk Industri

DI skal have ny medlemsdirektør

Del

DI skal have ny medlemsdirektør, når Lars Frelle-Petersen fratræder sin stilling ved årets udgang. Han har fået nyt job pr. 1. januar 2021 som departementschef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet.

DI’s adm. direktør, Lars Sandahl Sørensen, ønsker Lars Frelle-Petersen stort tillykke med jobbet.

- Jeg vil ønske Lars Frelle-Petersen stort tillykke med jobbet. Lars har været med til at skabe et fantastisk stærkt afsæt for DI som den helt centrale erhvervsorganisation på det digitale område, og han har som medlemsdirektør været med til at styrke og udvikle den tætte relation og service til DI’s 18.000 virksomheder. Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet får uden tvivl en dygtig, engageret og engagerende departementschef med ham i jobbet, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI.

Lars Frelle-Petersen hæfter sig ved de store aftryk, som DI og DI’s medlemsvirksomheder sætter på samfundet.

- Det har været et kæmpe privilegium at være en del af DI og senest den helt ekstraordinære indsats, som DI og vores medlemsvirksomheder har ydet for at få Danmark igennem en historisk krise. Det har på alle fronter vist, at danske virksomheder spiller en afgørende rolle i løsningen på samfundets udfordringer, hvad enten det er håndteringen af coronakrisen eller at gribe mulighederne i digitaliseringen. Jeg har lært utroligt meget af at være så tæt på virksomhederne og sat stor pris på at være en del af holdet med de mange virkeligt dygtige mennesker i DI, siger Lars Frelle-Petersen.

DI er i gang med at finde en ny medlemsdirektør, der med afsæt i en betydelig erfaring som erhvervsleder og interesse for samfundsforhold kan fastholde og udvikle værdiskabelsen for medlemmerne i Danmarks stærkeste erhvervsorganisation.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos vicedirektør og pressechef Per Geckler Møller på PGM@di.dk eller tlf. 2949 4434

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum