DI Lolland-Falster

DI Lolland-Falster får ny formand

Del

Efter 10 år på posten træder formanden for DI Lolland-Falster, adm. direktør Allan Holstener Schmidt, A Schillers Maskinfabrik A/S i Nykøbing Falster, tilbage. Han afløses på posten af adm. direktør Kim Frimann, Frimann Biler A/S, Nykøbing Falster, der hidtil har været næstformand i foreningen.

Vagtskiftet er sket i forbindelse med generalforsamlingen i DI Lolland-Falster tirsdag den 8. maj. Allan H. Schmidt har nået aldersgrænsen på 67 år, som er nedfældet i vedtægterne. Det var samtidig også det sidste erhvervstræf i foreningen med Allan H. Schmidt som formand, som fandt sted i forlængelse af generalforsamlingen på Engestofte Gods i Maribo, og i den forbindelse takkede underdirektør, chef for regionalforeningerne i DI, Hanne Schou, Allan H. Schmidt.

- Allan har gjort en kæmpeindsats for området i sine 10 år som formand for DI Lolland-Falster, siger Hanne Schou.

- Han har især arbejdet for tre mærkesager: CELF og behovet for flere lærlinge og elever. Bedre infrastruktur - blandt andet bedre togforbindelser til København. Og behovet for at tale området op, så man i stedet for at sige ”hernede” med stolthed kan sige ”Her centralt mellem København og Hamborg, siger Hanne Schou.

Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig således:

  • Adm. direktør Kim Frimann, Frimann Biler A/S (Formand)
  • Head of Blades Bo Vermund Jensen, MHI Vestas A/S
  • Adm. direktør Christina Hedemark Jensen, Krinak - Holger Kristiansens Eftf. Nakskov A/S
  • Adm. direktør Flemming Werner Jensen, Sax-Trans A/S
  • Factory Manager Jesper Jeppesen, Nordic Sugar A/S Nykøbing (næstformand)
  • Direktør Martin Stærke, C.E. Andersen A/S
  • CEO Pia Lanken, E. ON Wind Services A/S (næstformand)
  • Adm. direktør Sten Kjelstrup, Hardi International A/S
  • Site Manager Stine Grønnemose, Alfa Laval Nakskov A/S

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent Kristian Birkegaard, tlf. 6060 0547, e-mail krbi@di.dk

Billeder

Information om DI Lolland-Falster

DI Lolland-Falster
DI Lolland-FalsterFor yderligere information om DI Lolland-Falster:

Chefkonsulent Kristian Birkegaard 
Mail: krbi@di.dk 
Tlf. 3377 4583
Mobil: 6060 0547

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372


Følg pressemeddelelser fra DI Lolland-Falster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Lolland-Falster

Vinderen af DI Lolland-Falsters Initiativpris 2018: Måske er vi modige!17.10.2018 15:00:00 CESTPressemeddelelse

Raaco i Nykøbing Falster har igennem mange år satset på nye markeder og nye produkter. Virksomheden har viljen til omstilling og det nødvendige mod til at gå nye veje. Det har blandt andet resulteret i, at flyproducenten Airbus nu er blandt kunderne. Onsdag eftermiddag blev det belønnet med DI Lolland-Falsters initiativpris 2018, som i år særligt har fokus på virksomheder med mod.

Erhvervsklima: Lolland-Falster stormer frem3.9.2018 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Guldborgsund Kommune fortsætter sidste års markante fremgang og Lolland Kommune rykker nu også kraftigt frem i DI´s årlige erhvervsklimaundersøgelse, hvor landets kommuner bliver sammenlignet. Guldborgsund kommune rykker 27 pladser frem i Lokalt Erhvervsklima 2018 og ligger nu i den øverste tredjedel som nummer 31. Lolland kommune rykker 25 pladser frem til en plads i midterfeltet til nummer 52. Dermed rykker Lolland-Falster samlet set mest frem af de 19 områder i Danmark, som DI arbejder med. Ny formand for DI Lolland-Falster Kim Frimann roser de to kommuner: - Begge kommuner arbejder seriøst og målrettet med erhvervsservice og erhvervsudvikling bl.a. via Business Lolland-Falster. Derudover rykker de store infrastrukturprojekter nu for alvor, og det smitter også af, tror jeg. Vi har mulighederne for her midt mellem Hamborg og København at skabe et nyt bæredygtigt tyngdepunkt for produktion, som kommer alle til gode. Den chance er vi i gang med at gribe sammen, siger Kim Frimann. Under

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum