DI - Dansk Industri

DI henter ny profil til at understøtte medlemmernes internationalisering

Del

DI har ansat ny chef for sin internationale virksomhedsservice og sine mange internationale kontorer, DI Business Development. Mikkel Tolstrup begynder den 1. november.

39-årige Mikkel Tolstrup, der er ansat som ny chef for DI International Business Development, er en erfaren leder inden for international forretningsudvikling.

Dansk Industri (DI) dækker hele verden og har hjulpet hundredvis af medlemmer ud på nye markeder de seneste 25 år. Nu har Danmarks mest internationale erhvervsorganisation med lokale teams over hele verden ansat en ny chef til at videreudvikle vores internationale virksomhedsservices og understøtte medlemmernes etablering globalt. Valget faldt på Mikkel Tolstrup, der kommer fra en stilling som Director, Head of Strategic Investment and Value Creation i GN Store Nord.

- Danmark er et eksportland. Og det har enorm betydning for danske virksomheder - ikke mindst SMVere, at de kan få hjælp i fjerne dele af verden, når de skal løse problemer og etablere forretning. Derfor er jeg glad for, at vi har ansat Mikkel Tolstrup som en stærk og dynamisk kapacitet, der yderligere kan forstærke DI’s internationale arbejde for danske eksportvirksomheder, siger rådgivningsdirektør i DI Kinga Szabo Christensen.

Mikkel er ansat som chef for DI International Business Development. Han er en erfaren leder inden for international forretningsudvikling, og han har arbejdet med strategi, digitalisering og bæredygtighed som gennemgående temaer i gennem det meste af sin karriere. Før ansættelsen i GN Store Nord var Mikkel i Novozymes.

- At udvikle og skalere sin forretning på nye markeder spiller en afgørende rolle for virkelig mange danske virksomheder. I en verden, hvor der er stor efterspørgsel efter lige præcis de løsninger, som danske virksomheder er i stand til at levere, bliver det en spændende udfordring at forløse det store potentiale og sikre fortsat vækst på tværs af internationale markeder. Jeg glæder mig rigtig meget til at udvikle og drive DI’s internationale kommercielle aktiviteter, hvor medlemmernes succes på nye markeder samtidig er vores succes, siger Mikkel Tolstrup.

39-årige Mikkel Tolstrup begynder i DI den 1. november.

Følg os på:

    

Kontakter

Pressekoordinator Lars Bøgeskov 22363138

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum