DI - Dansk Industri

DI får ny chef for turisme- og oplevelsesøkonomi

Del

1. februar 2022 bliver Maria Krüger Torp ny chef for DI Turisme og oplevelser i landets største erhvervsorganisation, Dansk Industri. Som hele branchens nye talerør kommer hun til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at udvikle fremtidens turisme-, kultur- og oplevelseserhverv.

Maria Krüger Torp. Foto: DI.
Maria Krüger Torp. Foto: DI.

DI henter en ny markant profil fra erhvervslivet, der skal være med til at løfte hele det danske turisme- og oplevelseserhverv. Maria Krüger Torp kommer til DI med indgående erfaring og kendskab til branchen, politisk interessevaretagelse og strategisk kommunikation. Sammen med DI’s mange medlemmer skal Maria være med til at tegne fremtiden for det danske turisme- og oplevelseserhverv, som i øjeblikket er historisk udfordret af restriktioner og nedlukninger som følge af coronakrisen.

- Turisme- og oplevelseserhvervet er helt afgørende for Danmarks sammenhængskraft, udvikling og vækst, og jeg glæder mig meget til at arbejde med DI’s mange medlemsvirksomheder, der hver dag gør en stor forskel for vores samfund. Lige nu er der mange udfordringer i branchen, der skal tackles efter nogle meget svære år, men det åbner samtidig en række nye muligheder, som vi skal skabe og gribe, så vi kan sikre, at Danmark bliver et endnu rigere land inden for turisme, kultur og oplevelser, siger Maria Krüger Torp.

Maria Krüger Torp indtager chefstolen i DI med mange års erfaring i bagagen fra organisationsverdenen, mediebranchen og det politiske maskinrum på Slotsholmen, hvor hun har været ansat i Liberal Alliance og Skatteministeriet. Senest har hun været selvstændig erhvervsdrivende og rådgivet førende virksomheder i branchen om kommunikation og public affairs.

Dansk Industri er Danmarks største erhvervs- og arbejdsgiverorganisation med flere end 19.000 virksomheder i medlemskredsen. Blandt de mange medlemmer er en del i turisme- og oplevelseserhvervet, der favner bredt fra forlystelsesparker, spillesteder, konference- og messecentre, hoteller, rejse- og transportbranchen til biografer og museer samt de brancher, som leverer ind til erhvervet, eksempelvis foodservice, catering og vaskeribranchen.

- Hver dag kæmper vi for at skabe de absolut bedste vilkår for turisme- og oplevelseserhvervet, og jeg er utrolig glad for, at vi opruster med en ny stærk chef. Maria Krüger Torp er på hjemmebane og kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at skabe fremtidens turisme- og oplevelseserhverv, siger Henriette Søltoft, vicedirektør i Dansk Industri.

Maria Krüger Torp er 39 år og uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Hun bor på Frederiksberg med sin mand og deres tre børn.

Følg os på:

    

Kontakter

For yderligere kommentarer og informationer kan DI’s presserådgiver Ditte Rieland kontaktes på tlf. +45 2246 7822 eller e-mail: dirh@di.dk

Billeder

Maria Krüger Torp. Foto: DI.
Maria Krüger Torp. Foto: DI.
Download

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum