DI - Dansk Industri

DI: Brug EM til at fortælle om Danmarks genåbning

Del

Verdens øjne er rettet på København, og vi skal målrettet fortælle, at Danmark igen er åbnet for forretning og turister, lyder det fra Dansk Industri

Ikke bare de op mod 100.000 tilskuere, der må komme på stadion til de fire kampe i Parken, vil få øjnene op for, at der er EM i fodbold i København. Millioner af tv-seere vil følge kampene til EM, der er en af verdens største sportsbegivenheder.

- Det er et unikt udstillingsvindue lige nu, hvor Danmark er genåbnet. Vi kommer til at vise verden, at i Danmark har vi kontrol over smitten og kan både gå til fodbold, på restaurant og i butikker. Det vil have stor betydning for København, der stadig sukker efter turister, siger vicedirektør Henriette Søltoft, ansvarlig for turisme og oplevelsesindustri i Dansk Industri (DI).

- Vi får et live tv-vindue til resten af Europa, der endnu ikke har bestilt sommerferie i juli, august og september. Så jeg håber på tv-billeder fra Tivoli, Nyhavn, kanalerne og museerne, og jeg håber, at også det offentlige Danmark vil bruge muligheden for at promovere København og Danmark i denne sammenhæng.

Endelig håber turisme-direktøren, at det også snart bliver nemmere for rejsende fra Europa og resten af verden at komme til Danmark.

- Vi har så meget styr på smittesituationen i Danmark, at vi bør sige velkommen til alle turister, der kommer her til og er nytestede eller vaccinerede. Når hele Europa nu er gult eller orange, så vi må stoppe med isolation og andre mærkelige særkrav til turister og forretningsrejsende, siger Henriette Søltoft.

Kampene i Parken i København er Danmark-Finland 12. juni,  Danmark-Belgien 17. juni, Danmark-Rusland 21. juni og en 1/8-finale 28. juni.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Ditte Rieland, tlf. 2246 7822 eller mail dirh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum