DI - Dansk Industri

DI: Brug EM til at fortælle om Danmarks genåbning

Del

Verdens øjne er rettet på København, og vi skal målrettet fortælle, at Danmark igen er åbnet for forretning og turister, lyder det fra Dansk Industri

Ikke bare de op mod 100.000 tilskuere, der må komme på stadion til de fire kampe i Parken, vil få øjnene op for, at der er EM i fodbold i København. Millioner af tv-seere vil følge kampene til EM, der er en af verdens største sportsbegivenheder.

- Det er et unikt udstillingsvindue lige nu, hvor Danmark er genåbnet. Vi kommer til at vise verden, at i Danmark har vi kontrol over smitten og kan både gå til fodbold, på restaurant og i butikker. Det vil have stor betydning for København, der stadig sukker efter turister, siger vicedirektør Henriette Søltoft, ansvarlig for turisme og oplevelsesindustri i Dansk Industri (DI).

- Vi får et live tv-vindue til resten af Europa, der endnu ikke har bestilt sommerferie i juli, august og september. Så jeg håber på tv-billeder fra Tivoli, Nyhavn, kanalerne og museerne, og jeg håber, at også det offentlige Danmark vil bruge muligheden for at promovere København og Danmark i denne sammenhæng.

Endelig håber turisme-direktøren, at det også snart bliver nemmere for rejsende fra Europa og resten af verden at komme til Danmark.

- Vi har så meget styr på smittesituationen i Danmark, at vi bør sige velkommen til alle turister, der kommer her til og er nytestede eller vaccinerede. Når hele Europa nu er gult eller orange, så vi må stoppe med isolation og andre mærkelige særkrav til turister og forretningsrejsende, siger Henriette Søltoft.

Kampene i Parken i København er Danmark-Finland 12. juni,  Danmark-Belgien 17. juni, Danmark-Rusland 21. juni og en 1/8-finale 28. juni.

Følg os på:

    

Kontakter

Yderligere oplysninger fås hos presserådgiver Ditte Rieland, tlf. 2246 7822 eller mail dirh@di.dk

Billeder

Information om DI - Dansk Industri

DI - Dansk Industri
DI - Dansk Industri
H. C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

3377 3377http://di.dk/

Vi arbejder for et åbent og velstående samfund i vækst og balance. Med det udgangspunkt skal Danmark være verdens mest attraktive land for virksomheder at arbejde i og ud fra. Når virksomheder i Danmark vinder, vinder hele Danmark.

DI hjælper hver dag virksomheder i Danmark med at vinde. Vi hjælper på udenlandske markeder, ved politiske forbedringer og med service og kompetencer, der øger konkurrenceevnen i hver enkelt medlemsvirksomhed.

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

PRESSEINVITATION: DI Topmødet 2021 – Mulighedernes land16.9.2021 13:13:30 CEST | Presseinvitation

Dansk erhvervsliv er over en bred kam tilbage i topform efter corona. Arbejdspladserne og produktionen kører i de fleste brancher for fuld tryk, i en sådan grad at erhvervslivet - som sjældent set før - skriger efter hænder til at sikre et varigt opsving. Beskæftigelsen sætter nye rekorder, og for hver dag der går, uden løsninger, tabes enorme summer. Der er behov for akut handling - både politisk og fra hele samfundet - så vi forløser vores fantastiske lands mange muligheder.

Invitation: Ikast-Brande kåres som Danmarks bedste erhvervskommune1.9.2021 19:30:00 CEST | Pressemeddelelse

For 11. år ud af 12 mulige er det Ikast-Brande, der vinder DI’s store undersøgelse Lokal Erhvervsvenlighed og bliver kåret som Danmarks mest erhvervsvenlige kommune. Det bliver fejret med en reception torsdag den 2. september kl. 8, hos IBF, Ikast Beton Fabrik, Lysholt Allé 4, Ikast. Receptionen er åben for pressen. Borgmester Ib Lauritsen vil være der, DI’s medlemsdirektør Anders Søndergaard Larsen deltager og underdirektør Annette Christensen og formand DI Midt Vest Claus Arberg er også til stede sammen med lokale virksomhedsledere. Giv gerne en tilbagemelding om I kommer, eller trop bare op. Læs alt om Lokal Erhvervsvenlighed 2021 her. Følg os på:

Kommunal erhvervsvenlighed: Større forskel på øst og vest end nogensinde1.9.2021 19:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Erhvervsvilkårene i kommunerne er centrale for at sikre Danmarks de bedste vækstvilkår. Men forskellen på erhvervsvenligheden i Øst- og Vestdanmark er i år er større end nogensinde. Der er tilmed stor forskel på tilfredsheden hos de store og små virksomheder, så der er altså en klar skævvridning i den danske erhvervsvenlighed. Det viser DI’s nye undersøgelse Lokal Erhvervsvenlighed 2021.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum