Dansk Håndbold Forbund

DHF bekræfter fravalg

Del

Hen over weekenden har der været skriverier i pressen vedrørende Mette Gravholts fremtid på det danske landshold. Dansk Håndbold Forbund bekræfter, at spilleren i øjeblikket ikke er en del af landsholdet.

I forbindelse med evalueringen af december måneds VM har landstræner Klavs Bruun Jørgensen haft en samtale med Mette Gravholt, hvor han har meddelt, at hun ikke længere indgår i landsholdstruppen. Udmeldingen kommer, efter landsholdsledelsen har lavet en samlet vurdering af den fremtidige trupsammensætning.

”Vi har haft meget stor fokus på at opbygge en ny kultur på landholdet, og Mette Gravholts opfattelse af hvad det vil sige at indgå på et landshold, flugter ikke med vores. I landstrænerteamet er vi enige om, at alle spillere skal kunne se sig selv i den linje, vi har lagt både på og uden for banen, og ledelsen i DHF bakker os op i det synspunkt,” siger Klavs Bruun Jørgensen, der i øjeblikket er på ferie. Landstræneren har ikke yderligere kommentarer.

Information om Dansk Håndbold Forbund

Dansk Håndbold Forbund
Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20
2605 Brøndby

43 26 24 00http://www.dhf.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Håndbold Forbund

Dagens debat på Folkemødet: Kommuner og foreninger – sammen om idrætten eller hvad?16.6.2016 05:30pressemeddelelse

Dansk Håndbold er taget på folkemødet for at sætte foreningsliv og idræt til debat i en bred samfundskontekst. Torsdag sætter vi to borgmestre i stævne sammen med Team Danmarks direktør og DGI’s formand. Vi stiller dem spørgsmålet: Hvordan sikres en bæredygtig udvikling i lokalsamfundet parallelt med en kommunal investering i idrætsfaciliteter og elitesatsninger i idrætslivet?