Det Kongelige Teater

Det vrimler med unge, spirende ballet-talenter, når Det Kongelige Teater afholder Store Balletskoledag

Del

Det vrimler med børn i gangene og prøvesalene på det Kongelige Teater på de tre store balletskoledage!

Børn fra landets balletskoler fik i sidste uge mulighed for at fremvise deres danseglæde på landets fornemmeste dansescene – Gamle Scene. Og festen fortsætter de næste to weekender. Der er lagt op til festlige og fortryllende dage med balletbørnene fra Det Kongelige Teaters Balletskoler i København, Odense og Holstebro samt balletskoler fra hele landet. Der venter alle nogle fortryllende dage med gode reportagemuligheder. 

Det sagde balletbørnene om Store Balletskoledag sidste år:

’’Det er rigtig fedt at optræde på Det Kongelige Teater, fordi der er mange af de kendte balletdansere, som har danset derinde, og dem ser man lidt op til’’

’’Når man kommer herind tænker man WOOW, for det hele er så stort! Der er sådan nogle flotte lamper og det hele er så gammeldags!’’ -Balletbørn fra Balletkompagniet

Tid og sted

Søndag d. 13. marts kl. 15

Ballet Akademiet, Den Klassiske Balletskole, Roskilde Klassiske Balletskole, Frederiksberg Ballet, Randers Balletskole, Københavns Ballet Akademi, Fredensborg Balletskole, Kgl. Balletskole København.

Søndag d. 20. marts kl. 15

Christianshavns Balletskole, Balletskolen i Næstved, Balletkompagniet, Balletakademiet Holstebro, Bech Ballet Akademi, Village Ballet, Kgl. Balletskole Holstebro.

Søndag d. 6. marts dansede: 

Therese Bøvings Balletskole, City Ballet, Ballet-Teatret's Elevskole, Hellerup Klassiske Balletskole, Musikskolen Ringkøbing-Skjern, Kgl. Balletskole Odense.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum