Danske Spil A/S

Det vrimler med julemillionærer: fire danskere vandt i Lotto lørdag aften

Del

Fjerde søndag i advent har medbragt fire nye Lotto millionærer.

Da der lørdag aften blev trukket tal i Lotto, kunne især to jyder trække lidt ekstra på smilebåndet, og i dag vågne op, som medlemmer af millionærklubben i Lotto. De ramte nemlig begge de syv magiske tal, og kan dermed kalde sig vindere af førstepræmien. Den ene vinder havde købt sin kupon hos Spar Bjerringbro, mens den anden vinder, der bor i Skanderborg, spillede med sit PLUS-abonnement. De deler derfor førstepræmien, og kan se frem til at få 3.000.000 kr. hver ind på kontoen.

Man må i sandhed sige, at Skanderborg har været en heldig kommune i 2020. De har nemlig udklækket intet mindre end tre Lotto millionærer i år.

Julen bragte yderligere velsignet bud, i form af en milliongevinst, til to andre, heldige danskere. De vandt nemlig Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker.

Den ene vinder havde købt sin kupon hos Folehavens Minimarked i Valby, mens den anden købte sin hos SuperBrugsen i Otterup, og kan derfor kalde sig millionær, som den fjerde Fynbo i år. Sidstnævnte havde desuden fire rigtige tal på en af rækkerne, og har derfor i alt vundet 1.000.050 kr.  

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderne, og ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal:

1, 3, 7, 12, 13, 15, 26

Tillægstal:

36

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum