Danske Spil A/S

Det vrimler med julemillionærer efter weekenden

Del

Hele fem milliongevinster blev vundet fredag og lørdag i Eurojackpot og Lotto

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Fredag aften blev en heldig spiller af Eurojackpot-lotteriet 2.255.019 kroner rigere, da personen vandt en 2. præmie i det europæiske Lotteri. Den nybagte millionær har købt sin vinderkupon hos Pilersuisoq i Qasigiannguit og kan altså gå ind i 2021 som nybagt millionær. Dagen efter kunne fire heldige danskere også glemme alt om julens overtræk på kontoen, da de alle vandt en milliongevinst i Lotto. Førstepræmiepuljen på 6.000.000 blev nemlig delt i to. Den ene, der således modtager 3.000.000 kr., er en Plus-abonnent fra Mariagerfjord Kommune. Den anden har ligeledes et Plus-abonnement og er fra Aalborg Kommune.

Også de to vindere af Millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige, har et Lotto Plus abonnement, og får dermed pengene sat direkte ind på kontoen allerede mandag eller tirsdag. Den ene er fra Gribskov Kommune, mens den anden er fra Gentofte Kommune. Det er i øvrigt 3. gang indenfor få uger, at Gentofte Kommune udklækker en ny Lotto millionær.

Stort tillykke til alle vindere, som Danske Spil endnu ikke har talt med.

Vindertal Eurojackpot:

7,10,19,26,42

Stjernetal: 1,9

Vindertal Lotto:

2,11,13,19,24,28,33

Tillægstal: 18

Billeder

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum