DGI

Det vælter ind med tilmeldinger til årets Gymnastikskole i Rødding

Del

Sidste år var der et rekordstort deltagerfelt ved DGI Sydvests Gymnastikskole i Rødding Centret, og allerede nu er der ved at være fyldt op til dette års gymnastikskole.

Foto: DGI Sydvest Arkiv
Foto: DGI Sydvest Arkiv

DGI Sydvests Gymnastikskole i Rødding Centret var sidste år en stor succes, hvor 102 børn var samlet om gymnastikaktiviteter. Succesen ser ud til at forsætte i år, hvor 71 børn allerede har sikret sig en plads.

”De børn som tilmelder sig kan se frem til at udfolde sig til masser af gymnastik i et fedt fællesskab”, udtaler Steffen Bruun Erichsen, konsulent ved DGI Sydvest. Gennem spring på måtte og trampoliner, saltoer, serier til musik og andre spændende øvelser får børnene udvidet deres horisont og skabt nye venskaber.

Formålet med gymnastikskolen er at give børn i alderen 6-10 år nogle spændende dage i deres sommerferie fyldt med aktiviteter, der kan inspirere dem til at begynde eller forsætte med at være aktive. Noget der sidste år virkelig kunne samle mange børn i Rødding Centret.

DGI Sydvests Gymnastikskole for gymnastikinteresserede børn i alderen 6-10 år finder i år sted i Rødding Centret i uge 32 fra mandag den. 6. august til og med onsdag den. 8. august 2018. Tilmeldingsfristen er 22. juli 2018.

Lejren er UDEN overnatning og fra kl. 9-15 hver dag. Børnene får frokost og forfriskninger i løbet af dagene. Hvert barn får udleveret en DGI drikkedunk og en DGI gymnastikpose. Lejeren slutter onsdag 8. august med en gymnastikopvisning for forældre/bedsteforældre som forventes at starte omkring kl. 14.00.

Nøgleord

Kontakter

Steffen Bruun Erichsen
Mail: sbe@dgi.dk
Telefon: 29 60 95 03

Billeder

Foto: DGI Sydvest Arkiv
Foto: DGI Sydvest Arkiv
Download

Information om DGI

DGI
DGI
Vingsted Skovvej 1
7182 Bredsten

79 40 40 40https://www.dgi.dk/

Følg pressemeddelelser fra DGI

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DGI

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum