Det tysk/svenske spillefirma gamigo blev CO2-neutralt i 2020

Del

Det tyske spillefirma gamigo group, ejet af svenske MGI Group, tager det næste skridt til at forpligte sig til en mere bæredygtig verden til gavn for alle - selv spillernes udledning blev analyseret og udlignet

gamigo group er glad for at kunne meddele, at den - som en del af Media and Games Invest SE (MGI) - for nylig er blevet CO2-neutral for 2020. CO2-neutralitet er en vigtig komponent i gamigos holistiske strategi, der bidrager til en grønnere fremtid, og dette omfatter naturligvis også deres spillere.

Mens det langsigtede mål for gamigo er at identificere det fulde potentiale for yderligere at reducere virksomhedens samlede CO2-aftryk, vil udledninger, der ikke længere kan reduceres, blive udlignet. Som led i disse bestræbelser på at bidrage til klimaindsatsen, kompenserer gamigos moderselskab MGI derfor for CO2-udledningerne for 2020. Dette omfatter alle CO2-udledninger fra datacentre, kontorer, rejser og leverandører.

Men det er ikke det hele - gamigo fortsætter med at sætte spillerne i centrum ved at kompensere for de CO2-udledninger, der blev forårsaget af gamigo-spil. For at opnå dette har gamigo bestemt brugernes spilletid og brugt den som grundlag for beregningerne.

Ved at kompensere for CO2-udledningerne for 2020 kunne gamigo støtte projekter som Clean Water Project i Rwanda og et solenergiprojekt i Kenya. Men dette er kun det første skridt for gamigo, og yderligere tiltag for at reducere koncernens CO2-aftryk vil følge. For at opnå dette samarbejdede MGI og gamigo-gruppen med virksomheden Planetly, der har skabt et software til at analysere, reducere og udligne virksomheders CO2-aftryk . Gennem en softwarebaseret løsning hjælper Planetly virksomheder med at måle deres CO2-aftryk for at evaluere passende tiltag, reducere deres klimaaftryk, hjælpe med at kompensere for virksomhedens udledninger, der ikke længere kan reduceres, og i sidste ende blive CO2-neutrale. At opnå CO2-neutralitet er en del af MGI's og gamigo's bæredygtighedsstrategi.

gamigo vil gerne bruge denne kampagne til at øge bevidstheden om bæredygtighed blandt sine spillere, og støtte dette gennem yderligere foranstaltninger. Gamigos yderligere aktiviteter vedrørende klimabeskyttelse omfatter bl.a. samarbejdet med Eden Reforestation Projects via dets velgørenhedshjemmeside.

Hvis du vil vide mere om Planetly og deres aktiviteter, kan du besøge deres hjemmeside.

Om gamigo group
gamigo-gruppen er en af de førende udgivere af online- og mobilspil i Europa og Nordamerika. Gruppens mangfoldige spilportefølje omfatter free-to-play-spil som Fiesta Online, Trove og Aura Kingdom og mobilspil som Fantasy Town og Heroes of Twilight. Med mere end 400 ansatte er gamigo-gruppen en af de største aktører i spilindustrien. Ud over sine tyske lokationer i Hamborg (hovedkvarter) og Berlin har gamigo-gruppen også afdelinger i Austin og Bellevue (USA) og i Seoul (Sydkorea). Ud over gamigo AG omfatter koncernen datterselskaberne gamigo Inc., der opererer under navnet "WildTangent", gamigo US Inc. gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH og KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo-koncernen stræber efter at vokse både naturligt og gennem opkøb. Siden 2013 har den foretaget mere end 25 opkøb, herunder titler, spil og teknologivirksomheder samt individuelle spilleaktiver. gamigo-gruppen er en del af Media and Games Invest (MGI). Få mere at vide om gamigo-gruppen på https://corporate.gamigo.com/. Få mere at vide om MGI på https://mgi-se.com/.

Om Media and Games Invest SE
Media and Games Invest SE er en digitalt integreret spil- og medievirksomhed med hovedaktivitet i Europa og Nordamerika. Virksomheden kombinerer naturlig vækst med værdiskabende synergieffektive opkøb, og viser en kontinuerlig stærk og profitabel vækst med en omsætnings-CAGR på 78 % (2018 - LTM Q2'21). Ved siden af den stærke naturlige vækst har MGI Group med succes erhvervet mere end 30 virksomheder og aktiver i de seneste 6 år. De erhvervede aktiver og virksomheder er integreret, og bl.a. cloud-teknologi anvendes aktivt for at opnå effektivitetsgevinster og konkurrencefordele. Selskabets aktier er noteret på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm og i Scale-segmentet på Frankfurt-børsen. Selskabet har en sikret obligation, der er noteret på Nasdaq Stockholm og på Frankfurt Stock Exchange Open Market, samt en usikret obligation, der er noteret på Frankfurt Stock Exchange Open Market.

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum