Det Sociale Netværk

Det Sociale Netværk ansætter udviklingschef

Del

Pernille Schnoor, tidligere medlem af Folketinget, er pr. 1/7-2021 ansat som udviklingschef i foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark. Her skal hun arbejde med videndeling og projektudvikling på tværs af hele organisationen.

”Trivsel har været omdrejningspunktet for mit politiske arbejde og i mit civile arbejdsliv i mange år. Jeg glæder mig derfor selv sagt virkelig meget til at blive en del af en organisation, som er blandt de dygtigste til at skabe gode liv og trivsel for en masse mennesker – særligt unge,” siger Pernille Schnoor.

Pernille Schnoor er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet og har en Ph.D. fra CBS. Hun var formand for Børne- og skoleudvalget i Hørsholm Kommune fra 2010 til 2015 og medlem af Folketinget fra 2015 til 2019, hvor hun for Alternativet bl.a. var ordfører for sundhed, psykiatri, ældre og erhvervsuddannelser. Hun har tidligere undervist erhvervsskoleelever som gymnasielærer på NEXT og været adjunkt på CBS. Siden 2019 har hun været formand for TALK – tænketanken for trivsel, som hun stiftede i juni 2019.

”Vi er meget glade for at få en så kompetent person som Pernille ombord, som kan bidrage med mange perspektiver og erfaringer, som vi kan drage nytte af. Vi skal i Det Sociale Netværk blive endnu bedre til at udnytte vores erfaringer og viden fra både afsluttede og igangværende initiativer på tværs af hele organisationen. Vi har siden 2009 udviklet mange unikke civilsamfundsinitiativer, men det er altid en udfordring at udnytte og dele den allerede opsamlede viden. Det arbejde skal Pernille nu stå i spidsen for sammen med vores dygtige team,” siger Trine Hammershøy, direktør i Det Sociale Netværk/headspace Danmark.

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Sociale Netværk

Det Sociale Netværk
Det Sociale Netværk
Østergade 5, 3 sal
1100 København K

50 846 846https://www.detsocialenetvaerk.dk/

Foreningen Det Sociale Netværk arbejder for at forbedre forholdene for landets psykisk sårbare og deres pårørende samt forebygge, at børn og unge bliver ramt af mentale problemer. Det Sociale Netværk blev etableret i 2009 af tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen, der nu er protektor for foreningen. Benedikte Kiær (K), borgmester i Helsingør, er formand for bestyrelsen.

Det Sociale Netværk står for en lang række projekter, der primært hjælper børn og unge, men fokus er også på pårørende og psykisk sårbare i alle aldre. Det Sociale Netværk står også bag initiativet headspace Danmark, der yder uvildig rådgivning til børn og unge mellem 12-25, der savner nogen at tale med. headspace er båret af frivillige. Her er ingen journaler, du kan være anonym og ingen problemer er for store eller små.

Følg pressemeddelelser fra Det Sociale Netværk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Sociale Netværk

Nu slår Ungegarantien og headspace Hjørring dørene op for byens unge21.11.2019 15:26:00 CET | Pressemeddelelse

Som et led i Hjørring Kommunes Ungegaranti åbnede rådgivningstilbuddet headspace Hjørring den 21. november på Amtmandstoften 2 i Hjørring. Åbningsdagen for headspace markerede samtidig indvielsen af Ungegarantiens fysiske adresse, der foruden headspace også omfatter Ungesekretariatet og på sigt en række andre funktioner målrettet børn og unge. Dagen bøde blandt andet på taler fra byens borgmester Arne Boelt (S) og headspaces protektor og stifter Poul Nyrup Rasmussen, der begge glædede sig over at indvie Hjørrings nye rådgivningstilbud, som i samarbejde med Hjørring Kommune og Ungegarantien skal favne byens unge i alderen 12-25 år. ”Jeg er meget glad for, at vi med indvielsen af Ungegarantiens fysiske rammer også kan fejre åbningen af headspace i Hjørring. Vi har begge et stort og stærkt fokus på, at vores børn og unge mennesker får en positiv destination, trives og har det godt. Jeg er overbevist om, at det vil give masser af fordele og synergier i det daglige arbejde – både for Hjørri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum