Det Kongelige Teater

Det skide show i Skuespilhuset

Del

Den korte radioavis og Det Kongelige Teater sætter anmelderrost comedy-show op på nationalscenen

Der bliver ikke lagt fingre imellem, når seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og redaktør Rasmus Bruun river hul på satireposen, og lader deres politisk ukorrekte sandheder fylde Store Scene i Skuespilhuset. Succesen fortsætter nemlig på Det Kongelige Teater, som er stolte af at samarbejde med en af tidens helt store satiriske makkerpar.

Den Korte Radioavis har lagt landet ned i snart tre år med sin politisk ukorrekte og spiddende satire, krydret med karakterernes små og store hverdagsproblemer, som spænder fra sexbrevkasser med Erling Jepsen til mordet på en klovn.

Ingen bliver skånet og svirperne sidder løst, når Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm prustende bestiger de skrå brædder.

Hun udtaler selv omshowet: "Jeg spiller det vidunderligt. Jeg spiller det vidunderligt hver aften!"

Rasmus Bruun udtaler: "Jeg kommer til at spille det nogenlunde."

Det skide show kan opleves i Skuespilhuset 14., 15. og 16. juni kl. 20:00, og billetter købes via kglteater.dk.

God fornøjelse med Det Skide Show!

Medvirkende:
Rasmus Bruun
Frederik Cilius
Alexander Clement
Stefan Göttler
Anna Juul
Allan Gravgaard Madsen.
Instruktion: Karen Lundsby Andersen
Konsulent: Skuespilchef Morten Kirkskov

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum