Luger

Det signifikante københavnske indie-rockband I Got You On Tape, vender efter 10 års dvale tilbage med fornyet styrke.

Del
I denne forbindelse udgiver de til foråret et “lost album” på pladeselskabet Escho, og følger til efteråret op med 2 koncerter i Århus og København.

IGYOT består af medlemmerne Jacob Bellens (lead-vocals og keyboard), Rune Kielsgaard (trommer), Jeppe Skovbakke (bas) og Jacob Funch (guitar). 

Alle er de aktive medlemmer på den danske musikscene, og har over årene bidraget til adskillige musikalske projekter indenfor stilarterne alternativ rock, indie, jazz og eksperimental pop. En vifte af erfaring der sammenlagt har påvirket til IGYOT’s unikke musikalske bånd og medrivende lyd.

Mellem 2004 og 2013 nåede IGYOT ikke alene at udgive 4 plader, men også at spille et utal af koncerter i ind- og udland, I 2010 vandt de P3 Guld-Prisen omkring albummet “Spinning for the cause”.

Pladen “0” der udkommer den 24 maj på Escho, består af aldrig-før udgivetmateriale fra de fire venner, optaget under bandets spæde start, tilbage i 2004. Pladen udgør en slags tidskapsel, som altid har haft en helt særlig plads i bandets kollektive hjerte, og nu er klar til at blive delt med resten af verden. 

Live er IGYOT kendt for deres kompromisløse udtryk, med plads til både hypnotiserende storladenhed og nærværende intimitet. Til efterårets 2023 kan man med bandets egne ord forvente sig at se frem til “beggars and bangers, lav belysning og ren energi”.

Kontakter

Billeder

Links

Information om Luger

Luger
Luger
Frederiksberg Allé 3
1790 København V

https://luger.dk/

Luger er et af Skandinaviens førende booking, koncert- og festivalarrangører. Vi arrangerer koncerter med både lokale og internationale artister i hele Europa, samt en række festivaler i Sverige.

Følg pressemeddelelser fra Luger

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Luger

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum