Næstved Bibliotek og Borgerservice

Det selvbetjente bibliotek åbner igen

Del

Mandag den 22. juni åbner det selvbetjente bibliotek på lokalbibliotekerne igen. Og ugen efter, mandag den 29. juni, bliver det også muligt med selvbetjening på Næstved Bibliotek.

Det selvbetjente bibliotek åbner igen.
Det selvbetjente bibliotek åbner igen.


Det er nu godt en måned siden, at bibliotekerne i Næstved Kommune åbnede op for aflevering og udlån efter Corona-krisen. Siden har rigtig mange borgere efterspurgt den selvbetjente åbningstid, hvor de kan afhente reserverede materialer samt aflevere uden for åbningstiden.

Det har heldigvis været en meget vellykket delvis åbning af bibliotekerne, hvor borgere og medarbejdere har været gode til af overholde hygiejne-forholdsreglerne, så det er nu blevet muligt ansvarligt at tage næste skridt i genåbningen. Derfor bliver der nu åbnet op for det selvbetjente bibliotek, dog med en uges mellemrum.

Indtil videre vil åbningstiderne for det selvbetjente bibliotek på alle bibliotekerne være mandag til torsdag fra kl. 8.00-20.00 og fredag til søndag fra kl. 8.00-17.00.

Legetøj kan igen bruges
For børnefamilierne er der igen åbent for brug af legetøj og andet på bibliotekerne fra mandag den 29. juni.

Begrænset brug af pc’er og kopimaskiner
Selvom der er stor efterspørgsel på brugen af bibliotekets pc’er, er det i henhold til Regeringens retningslinjer, stadig ikke muligt at anvende bibliotekernes computere, heller ikke i den selvbetjente åbningstid. Det er dog muligt at tage sin egen bærbare tablet/smartphone eller computer med og anvende den - også til at printe på bibliotekernes printere. Og det er også muligt at sidde og læse aviser og tidsskrifter.

Vi holder stadig afstand og spritter af
For at tage hensyn til borgerne og personalets sikkerhed, er det naturligvis vigtigt, at alle på bibliotekerne fortsat overholder forholdsreglerne og sørger for at holde afstand, spritte af m.m., både i den betjente og selvbetjente åbningstid.

Kontakter

Billeder

Det selvbetjente bibliotek åbner igen.
Det selvbetjente bibliotek åbner igen.
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum