Madkulturen

Det rullende madværksted besøger Nykøbing Falster

Del

Fra 6. til 8. juli kan lokale borgere og sommergæster kigge forbi Kulturfabrikken i Nykøbing Falster, hvor et rullende madværksted byder på en gratis bid madlavning.

I løbet af de næste syv uger vil et mobilt udekøkken gæste en række danske byer fordelt over hele landet med et hold af professionelle hverdagskokke. De vil bistå feriegæster og lokale indbyggere i at lave lækker og let sommermad.

Det rullende madværksted sendes ud i det danske sommerland som en del af regeringens sommerpakke, der blev lanceret sidst i juni, og som blandt andet skal styrke lokalt erhvervsliv og øge turismen.

Madlavning med lokale råvarer

Nykøbing Falster er valgt som ét af stoppene på madværkstedets sommerturné, hvor det gør ophold ved Kulturfabrikken fra d. 6.-8. juli.

De lokale råvarer og egnsspecifikke retter vil være i centrum for madlavningen, og kodeordet for initiativet er, at alle skal kunne være med. Der er plads til cirka 20 personer ved gryderne ad gangen.

Det er gratis og uden tilmelding at deltage.

Sommerturnéen arrangeres og afholdes af Madkulturen, der er en selvejende institution under Miljø- og Fødevareministeriet.

Fakta

Hvor: Kulturfabrikken, Industrivej 10, 4800 Nykøbing Falster

Hvornår: 6.-8. juli, kl. 10:00-16:00

Læs mere: www.madkulturen.dk/sommer

Billeder

Links

Information om Madkulturen

Madkulturen
Madkulturen
Maglegårdsvej 12
4000 Roskilde

http://www.madkulturen.dk

Madkulturen er en selvejende videns- og forandringsinstitution under Miljø- og fødevareministeriet. Madkulturens vision er ’Bedre mad til alle’. Det løfte fortæller, hvorfor Madkulturen er sat i verden – nemlig at gøre bedre råvarer, madlavning og måltider tilgængelige for alle uanset alder, indkomst, social baggrund og geografisk placering. ​ 

Følg pressemeddelelser fra Madkulturen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Madkulturen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum