Haderslev Kommune

Det regner med priser på virksomhederne i Haderslev Kommune

Del

Lokale virksomheder i Haderslev Kommune oplever i disse dage en regn af priser. Borgmester H.P. Geil glæder sig over, at de dygtige virksomheder skaber vækst og sætter kommunen på landkortet.

Inden for den sidste uges tid er tre virksomheder i Haderslev Kommune blevet hædret for deres måde at gøre tingene på. Det gælder virksomhederne Scanwear, Davidsen og senest Fuglsang malteri, der mandag aften modtager DI's initiativpris.

-Som borgmester er jeg stolt over den anerkendelse, der udefra tilfalder vores lokale virksomheder. Det er virksomheder med ledere, der gør en forskel uden for vores kommune, men så sandelig også i vores kommune, siger borgmester H.P. Geil.

-Alle tre virksomheder er engageret i lokalsamfundet på mange forskellige måder. Og jeg kan kun takke for den indsats, som de gør og som betyder, at det lokale engagement også skaber vækst og markedsfører kommunen. Jeg kan ikke forestille mig bedre ambassadører for vores lokalsamfund, siger H.P. Geil.

Som en lille tak for den store indsats, vil borgmesteren markere tildelingen af priser til de tre virksomheder på den årlige nytårskur for erhvervslivet.

Fakta:

Claus Dyrmose fra virksomheden Scanwear i Hammelev modtog BHJ-Fondens initiativpris. Den gives til virksomheder, der gør en forskel og gør Sønderjylland til et endnu mere attraktivt sted at bo, arbejde og uddanne sig. Scanwear er en handelsvirksomhed inden for beklædning og tøjdesign.

JyskeVestkystens erhvervspris, Den gyldne ambolt, gik i år til Poul Davidsen, ejer af Davidsens Tømmerhandel. Prisen gives til en peson, der har vist et særligt initiativ og vist en sjælden virkelyst i landsdelens erhvervsliv til gavn og glæde for samfundet.

Dansk Industri i Sønderjyllands initiativpris går mandag aften til Sophus Fuglsang Export-Maltfabrik i Hadslev.DI's Initiativpris gives til en mindre eller mellemstor virksomhed, der har skabt grundlag for vækst gennem initiativ og særlig virkelyst. Fuglsang fik desuden prisen som en anerkendelse af virksomhedens positive udvikling, den store vækst på de asiatiske markeder og et skarpt fokus på energiforbrug.Kontaktinformation:

Borgmester H.P. Geil på hapg@haderslev.dk eller 21 69 64 71

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum