Haderslev Kommune

Det regner med priser på virksomhederne i Haderslev Kommune

Del

Lokale virksomheder i Haderslev Kommune oplever i disse dage en regn af priser. Borgmester H.P. Geil glæder sig over, at de dygtige virksomheder skaber vækst og sætter kommunen på landkortet.

Inden for den sidste uges tid er tre virksomheder i Haderslev Kommune blevet hædret for deres måde at gøre tingene på. Det gælder virksomhederne Scanwear, Davidsen og senest Fuglsang malteri, der mandag aften modtager DI's initiativpris.

-Som borgmester er jeg stolt over den anerkendelse, der udefra tilfalder vores lokale virksomheder. Det er virksomheder med ledere, der gør en forskel uden for vores kommune, men så sandelig også i vores kommune, siger borgmester H.P. Geil.

-Alle tre virksomheder er engageret i lokalsamfundet på mange forskellige måder. Og jeg kan kun takke for den indsats, som de gør og som betyder, at det lokale engagement også skaber vækst og markedsfører kommunen. Jeg kan ikke forestille mig bedre ambassadører for vores lokalsamfund, siger H.P. Geil.

Som en lille tak for den store indsats, vil borgmesteren markere tildelingen af priser til de tre virksomheder på den årlige nytårskur for erhvervslivet.

Fakta:

Claus Dyrmose fra virksomheden Scanwear i Hammelev modtog BHJ-Fondens initiativpris. Den gives til virksomheder, der gør en forskel og gør Sønderjylland til et endnu mere attraktivt sted at bo, arbejde og uddanne sig. Scanwear er en handelsvirksomhed inden for beklædning og tøjdesign.

JyskeVestkystens erhvervspris, Den gyldne ambolt, gik i år til Poul Davidsen, ejer af Davidsens Tømmerhandel. Prisen gives til en peson, der har vist et særligt initiativ og vist en sjælden virkelyst i landsdelens erhvervsliv til gavn og glæde for samfundet.

Dansk Industri i Sønderjyllands initiativpris går mandag aften til Sophus Fuglsang Export-Maltfabrik i Hadslev.DI's Initiativpris gives til en mindre eller mellemstor virksomhed, der har skabt grundlag for vækst gennem initiativ og særlig virkelyst. Fuglsang fik desuden prisen som en anerkendelse af virksomhedens positive udvikling, den store vækst på de asiatiske markeder og et skarpt fokus på energiforbrug.Kontaktinformation:

Borgmester H.P. Geil på hapg@haderslev.dk eller 21 69 64 71

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum