Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teaters musikscene fylder rundt

Del

I 10 år har man kunnet opleve morgendagens musikstjerner til Ofelia Lives gratis koncerter ved Skuespilhuset, som Det Kongelige Teater står bag

Gennem årene har navne som Marie Key, The Blue Van, Quadron, Vinnie Who, Bisse og Shaka Loveless taget deres første, spæde skridt på vej ind i en musikalsk karriere til Ofelia Live.

”Vi er stolte over, at vi i de sidste 10 år har præsenteret upcoming navne, der efterfølgende har slået igennem på den danske musikscene. Det, vi forsøger at gøre med Ofelia Live, er nemlig at ramme de kunstnere, der står over for at få deres gennembrud, og der vil vi gerne hjælpe dem til at nå det mål ved at give dem et ekstra løft,” siger Peter Grønborg, manden bag Ofelia Live og chef for Åbne huse og Ofelia Plads på Det Kongelige Teater.

Det Kongelige Teater har en ambition om at være kulturhus for alle danskere, og da Skuespilhuset stod tomt over sommeren, kom ideen til Ofelia Live. Det startede i 2009 og i 2013 rykkede koncerterne fra Ofelia Plads ind på Den Runde Scene i Skuespilhusets foyer.

 

En attraktiv platform for nye navne

Ofelia Live er gennem tiden blevet et attraktivt spillested for nye navne.

”Vi spillede i de fornemme indendørsrammer i 2014 og var totalt overvældet af det kæmpe publikumsfremmøde og en fantastisk, lyttende stemning. Det er fantastisk at have sådan en scene midt i København, og stedet bidrager absolut til at byen er en drøm om sommeren,” siger Kristian Finne, forsanger i Chorus Grant.

 

Ofelia Live fortsætter i 2019

Oplev blandt andet Chorus Grant, Kwamie Livs sensuelle tolkning af urban pop, eller Elisha hvis single ”All Night” straks blev udpeget som Ugens Uundgåelige på P3.

Koncerterne foregår fredage kl. 17 og varer ca. en time.

Se hvem der spiller i programmet herunder, og læs mere om koncerterne her

Kwamie Liv | 14. juni 2019 kl 17

Nicolai Noa | 21. juni 2019 kl 17

Elisha | 5. juli 2019 kl 17

Guldimund | 19. juli 2019 kl 17

Bette | 26. juli 2019 kl 17

Lleoh | 2. august 2019 kl 17

Chorus Grant | 9. august 2019 kl 17

Det Kongelige Teaters Åbne huse-arrangementer støttes af Konsul George Jorck og Hustru Emma Jorck´s Fond og Knud Højgaards Fond.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum