Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teaters Kompagni B og unge ildsjæle fra Billund sætter kunst på dagsordenen

Del

I uge 48 vil unge talenter fra Billund og Den Kongelige Ballets Kompagni B folde sig ud og fejre, at Billund er Børnenes Hovedstad. Det er Nu eller Aldrig og Altid.

Hele seks opførelser af den interaktive forestilling Solkongens Kongelige Havefest i Billund Idrætscenter, ti musikalske og visuelle fremvisninger i private hjem, et besøg i den lokale Kvickly og en stor Gallafest, er blot nogen af de ting, man kan opleve i Billund fra den 28. nov. – 2. dec.

Tilbage i februar mødte ni talenter fra Billund Det Kongelige Teaters dansere fra Kompagni B, og her startede et nyt kreativt samarbejde om skabelsen og ikke mindst betydningen af kunst. Med fokus på at skabe kunst, som både involverer og inspirerer andre borgere, vil de unge blandt andet afholde et kulturmøde med femten immigranter fra Grindsted sprogskole, invitere indenfor til Bournonville workshops, ligesom de har inviteret andre unge fra lokalområdet til at deltage i en kæmpe Art Action Gallafest den 1. dec.

Talenterne fra Billund kommer i form af både musikere, visuelle kunstnere og dansere, og fælles for dem alle, fælles for Kompagni B, og fælles for samarbejdet, er bevidstheden om, at kunst kan rykke grænser. Processen og samarbejdet guides af Kompagni B’s kunstneriske leder Ann Crosset, Billund Kulturskole og er støttet af Ole Kirks Fond.

Se hele programmet for uge 48 i vedhæftet pdf.

Og læs mere om samarbejdet her

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum