Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teaters julekoncert med Sigurd Barrett

Del

Sigurd Barrett er vært for de traditionsrige julekoncerter på Det Kongelige Teater, hvor han får selskab af både Det Kongelige Kapel, Det Kongelige Operakor, Det Danske Pigekor, balletbørn fra Tivolis Balletskole og tre unge operasolister.

Jul er lig med traditioner og mennesker, der kommer hinanden ved, og Det Kongelige Teater inviterer hvert år i december til en hjertevarm, musikalsk juletradition for hele familien.

Der venter publikum en helt særlig oplevelse til Det Kongelige Teaters julekoncert på den stemningsfulde Gamle Scene. Med en af Danmarks mest populære musikformidlere, Sigurd Barrett, i spidsen vil en lang række kunstnere fra Det Kongelige Teater, Det Danske Pigekor og balletbørn fra Tivolis Balletskole sørge for, at julestemningen kommer helt i top med et musikalsk overflødighedshorn af den skønneste julemusik i det magiske teaterrum.

På det alsidige program står blandt andet uddrag fra Händels Messias, Tjajkovskijs Nøddeknækkeren, berømte, internationale julemelodier samt kendte, danske julesange, som publikum kan synge med på.

De tre unge operasolister ved koncerten er sopranen Fanny Soyer, kontratenoren Steffen Jespersen og barytonen Magnus Berg, der alle er en del af Young Artists Programme på Operaakademiet.

Rammerne om de festlige og hyggelige koncerter er den eventyrlige scenografi til Nøddeknækkeren, der i december spiller på Gamle Scene.

Det Kongelige Teaters julekoncert kan opleves 13. – 14. december på Gamle Scene.
Læs mere om Det Kongelige Teaters julekoncert HER

Medvirkende
Steven Moore, dirigent
Sigurd Barrett, vært
Fanny Soyer, sopran
Steffen Jespersen, kontratenor
Magnus Berg, baryton

Det Kongelige Kapel
Det Kongelige Operakor
Det Danske Pigekor
Balletbørn fra Tivolis Balletskole

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum