Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater udpeger hovedleverandør for Scenografisk produktion

Del

Den 1. august bliver Engelbrecht Construction A/S hovedleverandør af scenografisk produktion til det Det Kongelige Teater. Det sker efter en grundig udbudsproces, der indeholder virksomhedsoverdragelse af medarbejdere. Det Kongelige Teater har lagt vægt på en stærk professionel baggrund og kunnen hos den kommende leverandør og Engelbrecht Construction A/S har i forvejen gennem en længere årrække leveret scenografi til Det Kongelige Teater.

Teaterchef Morten Hesseldahl udtaler: ”Det Kongelige Teater har valgt en leverandør af scenografisk produktion, som opfylder alle de krav vi havde opsat for et kommende samarbejde. Vi kender allerede Engelbrecht Construction A/S som en virksomhed med meget høj faglighed og kvalitet i arbejdet og jeg er ikke i tvivl om at vores medarbejdere vil finde sig godt til rette i det kreative produktionsmiljø, de nu bliver en del af. Det har været et hovedmål for teatret at sikre at så mange teaterfaglige kompetencer som muligt videreføres og med den valgte leverandør er jeg ikke i tvivl om at dette vil lykkes. Vi ser frem til samarbejdet, der gerne skulle muliggøre endnu mere kunst på vores scener i fremtiden.”

Anders Engelbrecht, Engelbrecht Construction A/S: ”Vores virksomhed er kendt for sit kreative arbejde i både film, museum- og teaterbranchen. For os er Det Kongelige Teater et scenografisk fyrtårn i den danske teaterbranche og det ønsker vi at videreføre. Vi har altid værdsat de kompetente medarbejdere i teatrets kreative produktionsproces og vi er derfor særligt glade for at kunne byde de højt specialiserede håndværkere velkommen i vores virksomhed. Vi er vant til at levere høj kvalitet til tiden og forventer os meget af det kommende samarbejde med Det Kongelige Teater.”

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum