Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater udpeger hovedleverandør for Scenografisk produktion

Del

Den 1. august bliver Engelbrecht Construction A/S hovedleverandør af scenografisk produktion til det Det Kongelige Teater. Det sker efter en grundig udbudsproces, der indeholder virksomhedsoverdragelse af medarbejdere. Det Kongelige Teater har lagt vægt på en stærk professionel baggrund og kunnen hos den kommende leverandør og Engelbrecht Construction A/S har i forvejen gennem en længere årrække leveret scenografi til Det Kongelige Teater.

Teaterchef Morten Hesseldahl udtaler: ”Det Kongelige Teater har valgt en leverandør af scenografisk produktion, som opfylder alle de krav vi havde opsat for et kommende samarbejde. Vi kender allerede Engelbrecht Construction A/S som en virksomhed med meget høj faglighed og kvalitet i arbejdet og jeg er ikke i tvivl om at vores medarbejdere vil finde sig godt til rette i det kreative produktionsmiljø, de nu bliver en del af. Det har været et hovedmål for teatret at sikre at så mange teaterfaglige kompetencer som muligt videreføres og med den valgte leverandør er jeg ikke i tvivl om at dette vil lykkes. Vi ser frem til samarbejdet, der gerne skulle muliggøre endnu mere kunst på vores scener i fremtiden.”

Anders Engelbrecht, Engelbrecht Construction A/S: ”Vores virksomhed er kendt for sit kreative arbejde i både film, museum- og teaterbranchen. For os er Det Kongelige Teater et scenografisk fyrtårn i den danske teaterbranche og det ønsker vi at videreføre. Vi har altid værdsat de kompetente medarbejdere i teatrets kreative produktionsproces og vi er derfor særligt glade for at kunne byde de højt specialiserede håndværkere velkommen i vores virksomhed. Vi er vant til at levere høj kvalitet til tiden og forventer os meget af det kommende samarbejde med Det Kongelige Teater.”

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum