Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater udpeger hovedleverandør for Scenografisk produktion

Del

Den 1. august bliver Engelbrecht Construction A/S hovedleverandør af scenografisk produktion til det Det Kongelige Teater. Det sker efter en grundig udbudsproces, der indeholder virksomhedsoverdragelse af medarbejdere. Det Kongelige Teater har lagt vægt på en stærk professionel baggrund og kunnen hos den kommende leverandør og Engelbrecht Construction A/S har i forvejen gennem en længere årrække leveret scenografi til Det Kongelige Teater.

Teaterchef Morten Hesseldahl udtaler: ”Det Kongelige Teater har valgt en leverandør af scenografisk produktion, som opfylder alle de krav vi havde opsat for et kommende samarbejde. Vi kender allerede Engelbrecht Construction A/S som en virksomhed med meget høj faglighed og kvalitet i arbejdet og jeg er ikke i tvivl om at vores medarbejdere vil finde sig godt til rette i det kreative produktionsmiljø, de nu bliver en del af. Det har været et hovedmål for teatret at sikre at så mange teaterfaglige kompetencer som muligt videreføres og med den valgte leverandør er jeg ikke i tvivl om at dette vil lykkes. Vi ser frem til samarbejdet, der gerne skulle muliggøre endnu mere kunst på vores scener i fremtiden.”

Anders Engelbrecht, Engelbrecht Construction A/S: ”Vores virksomhed er kendt for sit kreative arbejde i både film, museum- og teaterbranchen. For os er Det Kongelige Teater et scenografisk fyrtårn i den danske teaterbranche og det ønsker vi at videreføre. Vi har altid værdsat de kompetente medarbejdere i teatrets kreative produktionsproces og vi er derfor særligt glade for at kunne byde de højt specialiserede håndværkere velkommen i vores virksomhed. Vi er vant til at levere høj kvalitet til tiden og forventer os meget af det kommende samarbejde med Det Kongelige Teater.”

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum