Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater præsenterer ny sæson

Del

Nu afslører Det Kongelige Teater, hvad publikum i hele Danmark kan glæde sig til i sæson 2016/17.

Selv om vi stadig har masser at byde på i indeværende sæson, er det med stor glæde, at Det Kongelige Teater nu kan præsentere sæsonen 2016/17 for publikum. Der vil være tale om nye, spændende formater, store klassikere, udendørs actionteater og de helt små oplevelser, som man skal være opmærksom for at finde. Kort sagt – sæson 2016/17 indeholder noget for alle.

- Vi er meget stolte af at kunne præsentere en stor og flot sæson på Det Kongelige Teater. Både i husene og på scener i hele landet vil publikum kunne opleve medrivende opera, skuespil, ballet og koncerter fra øverste hylde – fra det helt intime og nære til de helt store brag i bredformat. Fra hurtige pop up-formater til et episk vikinge-eventyr på taget af Moesgaard Museum i Aarhus. Vi glæder os til at underholde, røre og måske chokere danskerne med drama, komik, musik, dans, sang og meget mere, siger Teaterchef Morten Hesseldahl.

Læs meget mere om alt det, den nye sæson byder på i vedhæftede materiale, og se hele sæsonbogen her. 

Se også livestream fra sæsonpressemødet direkte lige nu via: www.kglteater.dk/live 

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum