Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater præsenterer ny sæson

Del

Nu afslører Det Kongelige Teater, hvad publikum i hele Danmark kan glæde sig til i sæson 2016/17.

Selv om vi stadig har masser at byde på i indeværende sæson, er det med stor glæde, at Det Kongelige Teater nu kan præsentere sæsonen 2016/17 for publikum. Der vil være tale om nye, spændende formater, store klassikere, udendørs actionteater og de helt små oplevelser, som man skal være opmærksom for at finde. Kort sagt – sæson 2016/17 indeholder noget for alle.

- Vi er meget stolte af at kunne præsentere en stor og flot sæson på Det Kongelige Teater. Både i husene og på scener i hele landet vil publikum kunne opleve medrivende opera, skuespil, ballet og koncerter fra øverste hylde – fra det helt intime og nære til de helt store brag i bredformat. Fra hurtige pop up-formater til et episk vikinge-eventyr på taget af Moesgaard Museum i Aarhus. Vi glæder os til at underholde, røre og måske chokere danskerne med drama, komik, musik, dans, sang og meget mere, siger Teaterchef Morten Hesseldahl.

Læs meget mere om alt det, den nye sæson byder på i vedhæftede materiale, og se hele sæsonbogen her. 

Se også livestream fra sæsonpressemødet direkte lige nu via: www.kglteater.dk/live 

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum