Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater præsenterer ny sæson

Del

Nu afslører Det Kongelige Teater, hvad publikum i hele Danmark kan glæde sig til i sæson 2016/17.

Selv om vi stadig har masser at byde på i indeværende sæson, er det med stor glæde, at Det Kongelige Teater nu kan præsentere sæsonen 2016/17 for publikum. Der vil være tale om nye, spændende formater, store klassikere, udendørs actionteater og de helt små oplevelser, som man skal være opmærksom for at finde. Kort sagt – sæson 2016/17 indeholder noget for alle.

- Vi er meget stolte af at kunne præsentere en stor og flot sæson på Det Kongelige Teater. Både i husene og på scener i hele landet vil publikum kunne opleve medrivende opera, skuespil, ballet og koncerter fra øverste hylde – fra det helt intime og nære til de helt store brag i bredformat. Fra hurtige pop up-formater til et episk vikinge-eventyr på taget af Moesgaard Museum i Aarhus. Vi glæder os til at underholde, røre og måske chokere danskerne med drama, komik, musik, dans, sang og meget mere, siger Teaterchef Morten Hesseldahl.

Læs meget mere om alt det, den nye sæson byder på i vedhæftede materiale, og se hele sæsonbogen her. 

Se også livestream fra sæsonpressemødet direkte lige nu via: www.kglteater.dk/live 

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum