Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater på landsturné med sjældent dobbelt-program

Del

Oplev Samuel Beckett-klassikerne Den som falder og Hva’ Joe? Når Det Kongelige Teater tager på Danmarksturné med den stjernebesatte 2xBeckett

Dramatikeren Samuel Becketts stykker er ætsende absurde nedslag i nogle af de begivenheder, der udgør livets rejse mod det sidste punktum. På en gang klinisk renset og mættet til bristepunktet med betydning giver Becketts sprog et unikt indblik i menneskets håbløse liv under solen. Den som falder og Hva’ Joe? er ingen undtagelse.

Nu tager Det Kongelige Teater på turné med begge klassikere – en helt unik mulighed for at opleve Becketts morsomme, barske og rørende historier.

Den som falder er det tætteste, Beckett nogensinde kom på at lave en thriller. Et sted i Irland går mrs. Rooney mod togstationen for at hente sin forsinkede mand. Den vrisne, gamle dame beklager sig højlydt, men ægtefællen er mindst lige så formørket. Et myrdet barn lurer et sted i historiens baggrund, men er manden involveret? Anders Hove modtog en Reumert-pris for rollen som Mr. Rooney.

Iscenesættelse: Morten Suurballe

Medvirkende: Kirsten Olesen, Anders Hove, Mette K. Madsen, Morten Eisner, Thomas Mørk, Ulver Skuli Abildgaard, Johannes Lilleøre og Julius Thorning Hjortshøj/Tue Jule Bastholm Pedersen/Theodor Bahn Christoffersen

Hva’ Joe? er et portræt af en ensom og forladt sjæl. En mand i et rum siddende på en seng. En kvindestemme, der taler til ham. Det er situationen i Becketts stykke, Hva’ Joe? Joe er mærket af livet og lytter stiltiende til en kvindestemme, der afslører hans lig i lasten. Kvinden fortæller, hvordan hun nåede at forlade ham i tide, men hun afslører samtidig en ung kvindes ulykkelige skæbne efter mødet med Joe. Et møde der førte til selvmord.

Iscenesættelse: Morten Suurballe
Medvirkende: Anders Hove, mens Karen-Lise Mynster lægger stemme til kvinden.

På turné i hele landet fra 12. september til 12. oktober 2016

Se hvor der spilles og læs mere her

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum