Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater på landsturné med sjældent dobbelt-program

Del

Oplev Samuel Beckett-klassikerne Den som falder og Hva’ Joe? Når Det Kongelige Teater tager på Danmarksturné med den stjernebesatte 2xBeckett

Dramatikeren Samuel Becketts stykker er ætsende absurde nedslag i nogle af de begivenheder, der udgør livets rejse mod det sidste punktum. På en gang klinisk renset og mættet til bristepunktet med betydning giver Becketts sprog et unikt indblik i menneskets håbløse liv under solen. Den som falder og Hva’ Joe? er ingen undtagelse.

Nu tager Det Kongelige Teater på turné med begge klassikere – en helt unik mulighed for at opleve Becketts morsomme, barske og rørende historier.

Den som falder er det tætteste, Beckett nogensinde kom på at lave en thriller. Et sted i Irland går mrs. Rooney mod togstationen for at hente sin forsinkede mand. Den vrisne, gamle dame beklager sig højlydt, men ægtefællen er mindst lige så formørket. Et myrdet barn lurer et sted i historiens baggrund, men er manden involveret? Anders Hove modtog en Reumert-pris for rollen som Mr. Rooney.

Iscenesættelse: Morten Suurballe

Medvirkende: Kirsten Olesen, Anders Hove, Mette K. Madsen, Morten Eisner, Thomas Mørk, Ulver Skuli Abildgaard, Johannes Lilleøre og Julius Thorning Hjortshøj/Tue Jule Bastholm Pedersen/Theodor Bahn Christoffersen

Hva’ Joe? er et portræt af en ensom og forladt sjæl. En mand i et rum siddende på en seng. En kvindestemme, der taler til ham. Det er situationen i Becketts stykke, Hva’ Joe? Joe er mærket af livet og lytter stiltiende til en kvindestemme, der afslører hans lig i lasten. Kvinden fortæller, hvordan hun nåede at forlade ham i tide, men hun afslører samtidig en ung kvindes ulykkelige skæbne efter mødet med Joe. Et møde der førte til selvmord.

Iscenesættelse: Morten Suurballe
Medvirkende: Anders Hove, mens Karen-Lise Mynster lægger stemme til kvinden.

På turné i hele landet fra 12. september til 12. oktober 2016

Se hvor der spilles og læs mere her

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum