Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater på landsturné med sjældent dobbelt-program

Del

Oplev Samuel Beckett-klassikerne Den som falder og Hva’ Joe? Når Det Kongelige Teater tager på Danmarksturné med den stjernebesatte 2xBeckett

Dramatikeren Samuel Becketts stykker er ætsende absurde nedslag i nogle af de begivenheder, der udgør livets rejse mod det sidste punktum. På en gang klinisk renset og mættet til bristepunktet med betydning giver Becketts sprog et unikt indblik i menneskets håbløse liv under solen. Den som falder og Hva’ Joe? er ingen undtagelse.

Nu tager Det Kongelige Teater på turné med begge klassikere – en helt unik mulighed for at opleve Becketts morsomme, barske og rørende historier.

Den som falder er det tætteste, Beckett nogensinde kom på at lave en thriller. Et sted i Irland går mrs. Rooney mod togstationen for at hente sin forsinkede mand. Den vrisne, gamle dame beklager sig højlydt, men ægtefællen er mindst lige så formørket. Et myrdet barn lurer et sted i historiens baggrund, men er manden involveret? Anders Hove modtog en Reumert-pris for rollen som Mr. Rooney.

Iscenesættelse: Morten Suurballe

Medvirkende: Kirsten Olesen, Anders Hove, Mette K. Madsen, Morten Eisner, Thomas Mørk, Ulver Skuli Abildgaard, Johannes Lilleøre og Julius Thorning Hjortshøj/Tue Jule Bastholm Pedersen/Theodor Bahn Christoffersen

Hva’ Joe? er et portræt af en ensom og forladt sjæl. En mand i et rum siddende på en seng. En kvindestemme, der taler til ham. Det er situationen i Becketts stykke, Hva’ Joe? Joe er mærket af livet og lytter stiltiende til en kvindestemme, der afslører hans lig i lasten. Kvinden fortæller, hvordan hun nåede at forlade ham i tide, men hun afslører samtidig en ung kvindes ulykkelige skæbne efter mødet med Joe. Et møde der førte til selvmord.

Iscenesættelse: Morten Suurballe
Medvirkende: Anders Hove, mens Karen-Lise Mynster lægger stemme til kvinden.

På turné i hele landet fra 12. september til 12. oktober 2016

Se hvor der spilles og læs mere her

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum