Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater lancerer nyt abonnement til unge

Del

Unge under 25 år kan opleve alle forestillinger i det Kongelige Teater for kun 99,- kroner om måneden

Nu bliver det billigere og lettere for unge at opleve teater, ballet, opera og symfonisk musik i Det Kongelige Teater. Med abonnementet Sceneskift får unge under 25 år nemlig direkte adgang til alle Det Kongelige Teaters forestillinger i både Skuespilhuset, Gamle Scene og Operaen for kun 99,- kroner om måneden. Vil man spare ekstra på abonnementet, er det også muligt at købe et årsabonnement for kun 1000,- kroner.

Inspirationen kommer fra streamingtjenester, som man kender det fra for eksempel Netflix, hvor man med et månedligt abonnement har ubegrænset adgang til et stort udvalg af indhold.

- Vi tror på, at teater er vanedannende. Jeg ved selv, hvordan det ændrede mit liv at opleve teater, da jeg var ung – og vi tror på, at flere unge kan få glæde af de oplevelser, den fordybelse og det fællesskab, man kan opleve i teatret. Derfor vil vi gerne gøre det let og billigt for unge at gøre det til en vane at bruge Det Kongelige Teater, udtaler Teaterchef Kasper Holten.

Med Sceneskift får man adgang til at booke billetter to uger inden dagen, hvor man ønsker at se en forestilling. På dagen for forestillingen tildeles pladsen, som kan blive i alle kategorier – potentielt også teatrets bedste pladser. Det er selvfølgelig muligt at købe billet til ledsager ved siden af. Sceneskift er allerede klar, og man kan læse meget mere om abonnementet og mulighederne på kglteater.dk.

Sceneskift er seneste tiltag i Det Kongelige Teaters arbejde for at være mere for flere og et nyt initiativ i rækken af udspil, som understøtter vores ambitiøse strategi for at introducere flere børn og unge til kunst.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum