Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater inviterer alle unge på 18 år gratis i teatret

Del

I dag lancerer Det Kongelige Teater KGL18 – et helt nyt tiltag, der vil introducere unge mennesker til de klassiske kunstarter

I 2018 kan alle unge på 18 år veksle en KGL18-voucher fra Det Kongelige Teater til en valgfri forestilling eller klassisk koncert på teatret.

Vi vil fortsat gå nye veje for at skærpe nye generationers mod på kunst og lancerer derfor nu KGL18, hvor alle der er 18 år i 2018, eller bliver 18 år i 2018, kan få en voucher på 500 kroner til en eller flere valgfri forestillinger indenfor Det Kongelige Teaters eget repertoire”. Udtaler Morten Hesseldahl, teaterchef.

Invitation til samarbejde
I første omgang kører KGL18 som en test i 2018, men Det Kongelige Teater håber, at både politikere og andre kulturinstitutioner vil finde initiativet så interessant, at det fremover kan fortsætte som et bredere tilbud.

De erfaringer, som Det Kongelige Teater gør sig med KGL18, lægges åbent frem, så både andre kulturinstitutioner og Kulturministeriet kan vurdere resultaterne og forhåbentlig tage del i den videre udvikling.     

Morten Hesseldahl uddyber: ”Det Kongelige Teater ser det som sit mål at være relevant og tilstede i så mange danskeres liv som muligt. KGL18 er vores forsøg på at investere i unge menneskers oplevelser, så vi sikrer os, at de får muligheden for at opleve noget af tidens stærkeste scenekunst og lyst til at vælge det fremover”

De unge vil gerne den klassiske kunst
Det Kongelige Teater har gode erfaringer med at nå yngre målgrupper. 2016 var et rekordår, hvad angik andelen af børn og unge, der brugte teatret. Der blev solgt knap 90.000 unge-billetter, og de gratis workshops og aktiviteter samlede 35.000 børn og unge.

”Vi høster lige nu frugten af vores langsigtede satsning på de unge og ser KGL18 som en yderligere styrkelse af indsatsen. Sammen med succeser som Ung i Operaen og vores skoleforestillinger, har vi en tro på, at også KGL18 vil skubbe i den rigtige retning,” udtaler Morten Hesseldahl.

Tilmeldingen er åbnet!

Selv om tilbuddet først gælder forestillinger og koncerter i 2018, kan man som ung allerede nu tilmelde sig, og begynde at planlægge, hvad man vil se. Fra d. 16. august 2017 kan man indløse sin KGL18-voucher, der er gyldig helt frem til d. 31. december 2018.

Tilmelding: www.kglteater.dk/kgl18.

Voucheren kan bruges til Det Kongelige Teaters egne forestillinger og koncerter i 2018.

Tag en ledsager med
Man må gerne bruge sin KGL18-voucher til at invitere en ledsager med, så man kan dele sin oplevelse med andre. Eneste betingelse er, at KGL18-brugeren selv er med.

Læs mere om KGL18 her:

www.kglteater.dk/kgl18

www.facebook.com/kgl18

#kgl18

Disclaimer:

For at benytte tilbuddet skal du være 18 år i 2018 eller fylde 18 år i 2018. Når du har tilmeldt dig KGL18, og vi har valideret din alder og tilmelding, får du en voucher på 500 kr. Du registrerer dig på www.kglteater.dk/kgl18. Voucheren kan ikke benyttes til kommercielle arrangementer, men til DKTs eget repertoire i 2018 i ballet, skuespil, opera, klassiske koncerter og inkluderer eventuelle udendørsforestillinger, hvor Det Kongelige Teater er arrangør. Dine billetter er personlige og du skal selv købe din billet/dine billetter. Du må gerne købe og invitere andre med som din ledsager. Du kan benytte din voucher til en eller flere forestillinger i 2018. Billetten er personlig, så du skal fremvise ID, når du kommer i teatret og får scannet din billet. Du må gerne invitere en anden med i teatret som din ledsager, så længe du selv er tilstede. Dine ledsagere kan ikke komme ind/indløse billetter uden dig. Voucher og billetter kan ikke ombyttes til kontanter. Eventuelt ubrugt beløb slettes uden varsel fra din kundekonto 31. december 2018. Ved misbrug af tilbuddet annulleres dine billetter samt evt. restbeløb. Ved tilmelding accepterer du samtidig at modtage informationer fra Det Kongelige Teater på e-mail. Disse informationer kan afmeldes når som helst via nyhedsbrevet.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum