Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater inviterer alle unge på 18 år gratis i teatret

22.6.2017 08:00 | Det Kongelige Teater

Del

I dag lancerer Det Kongelige Teater KGL18 – et helt nyt tiltag, der vil introducere unge mennesker til de klassiske kunstarter

I 2018 kan alle unge på 18 år veksle en KGL18-voucher fra Det Kongelige Teater til en valgfri forestilling eller klassisk koncert på teatret.

Vi vil fortsat gå nye veje for at skærpe nye generationers mod på kunst og lancerer derfor nu KGL18, hvor alle der er 18 år i 2018, eller bliver 18 år i 2018, kan få en voucher på 500 kroner til en eller flere valgfri forestillinger indenfor Det Kongelige Teaters eget repertoire”. Udtaler Morten Hesseldahl, teaterchef.

Invitation til samarbejde
I første omgang kører KGL18 som en test i 2018, men Det Kongelige Teater håber, at både politikere og andre kulturinstitutioner vil finde initiativet så interessant, at det fremover kan fortsætte som et bredere tilbud.

De erfaringer, som Det Kongelige Teater gør sig med KGL18, lægges åbent frem, så både andre kulturinstitutioner og Kulturministeriet kan vurdere resultaterne og forhåbentlig tage del i den videre udvikling.     

Morten Hesseldahl uddyber: ”Det Kongelige Teater ser det som sit mål at være relevant og tilstede i så mange danskeres liv som muligt. KGL18 er vores forsøg på at investere i unge menneskers oplevelser, så vi sikrer os, at de får muligheden for at opleve noget af tidens stærkeste scenekunst og lyst til at vælge det fremover”

De unge vil gerne den klassiske kunst
Det Kongelige Teater har gode erfaringer med at nå yngre målgrupper. 2016 var et rekordår, hvad angik andelen af børn og unge, der brugte teatret. Der blev solgt knap 90.000 unge-billetter, og de gratis workshops og aktiviteter samlede 35.000 børn og unge.

”Vi høster lige nu frugten af vores langsigtede satsning på de unge og ser KGL18 som en yderligere styrkelse af indsatsen. Sammen med succeser som Ung i Operaen og vores skoleforestillinger, har vi en tro på, at også KGL18 vil skubbe i den rigtige retning,” udtaler Morten Hesseldahl.

Tilmeldingen er åbnet!

Selv om tilbuddet først gælder forestillinger og koncerter i 2018, kan man som ung allerede nu tilmelde sig, og begynde at planlægge, hvad man vil se. Fra d. 16. august 2017 kan man indløse sin KGL18-voucher, der er gyldig helt frem til d. 31. december 2018.

Tilmelding: www.kglteater.dk/kgl18.

Voucheren kan bruges til Det Kongelige Teaters egne forestillinger og koncerter i 2018.

Tag en ledsager med
Man må gerne bruge sin KGL18-voucher til at invitere en ledsager med, så man kan dele sin oplevelse med andre. Eneste betingelse er, at KGL18-brugeren selv er med.

Læs mere om KGL18 her:

www.kglteater.dk/kgl18

www.facebook.com/kgl18

#kgl18

Disclaimer:

For at benytte tilbuddet skal du være 18 år i 2018 eller fylde 18 år i 2018. Når du har tilmeldt dig KGL18, og vi har valideret din alder og tilmelding, får du en voucher på 500 kr. Du registrerer dig på www.kglteater.dk/kgl18. Voucheren kan ikke benyttes til kommercielle arrangementer, men til DKTs eget repertoire i 2018 i ballet, skuespil, opera, klassiske koncerter og inkluderer eventuelle udendørsforestillinger, hvor Det Kongelige Teater er arrangør. Dine billetter er personlige og du skal selv købe din billet/dine billetter. Du må gerne købe og invitere andre med som din ledsager. Du kan benytte din voucher til en eller flere forestillinger i 2018. Billetten er personlig, så du skal fremvise ID, når du kommer i teatret og får scannet din billet. Du må gerne invitere en anden med i teatret som din ledsager, så længe du selv er tilstede. Dine ledsagere kan ikke komme ind/indløse billetter uden dig. Voucher og billetter kan ikke ombyttes til kontanter. Eventuelt ubrugt beløb slettes uden varsel fra din kundekonto 31. december 2018. Ved misbrug af tilbuddet annulleres dine billetter samt evt. restbeløb. Ved tilmelding accepterer du samtidig at modtage informationer fra Det Kongelige Teater på e-mail. Disse informationer kan afmeldes når som helst via nyhedsbrevet.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Store oplevelser i alle priskategorier på Det Kgl. Teater4.7.2017 15:09pressemeddelelse

Fortællingerne om, at det indebærer en større økonomisk udskrivning at komme i Det Kgl. Teater og at det kun er de store klassikere, der luftes på scenerne, er nogle af de mest hyppige vandrehistorier, når talen falder på hele Danmarks teater - Det Kgl. Teater. Men man behøver ikke nødvendigvis at grave dybt i pengepungen for at komme i Det Kgl. Teater. Og store klassikere kommer ganske rigtigt under kærlig behandling, men moderne dans, sang, musik og ny dramatik er lige så regelmæssige gæster på scenerne. Derfor har vi sammensat en række anbefalinger til oplevelser i sæsonen 2017/18, der tilgodeser, at ikke alle har de samme behov og ønsker til de kunstneriske udfoldelser. Kommunikationschef Magnus Restofte forklarer: ”Vi hører ofte, at det er dyrt at tage i Det Kongelige Teater. Det kan det godt være - men det behøver det ikke at være. Med vores sæsonkort, der åbner op for 6 super gode forestillinger til kun lidt over 100 kr. stykket, så er vi et teater de fleste har råd til at besøg

Opera i det fri for hele familien14.6.2017 10:03pressemeddelelse

Det Kongelige Teater byder velkommen til Opera i det fri 2017. Det Kongelige Teater er hele Danmarks teater, og med Opera i det fri kan man for 12. år i træk møde og høre solister fra Den Kongelige Operas ensemble ude i sommerlandet, hvor de synger højdepunkter fra nogle af de mest berømte operaer. Fire kongelige operasangere, en pianist og en konferencier binder hele koncerten sammen og lige meget om du er en garvet operaentusiast eller helt ny i genren, bliver det en rørende smuk oplevelse i hyggelige omgivelser. Kridt danseskoene med Magdelone fra Carl Nielsens Maskarade, lad dig forføre af den kvindekære hertug fra Verdis Rigoletto, udbring en skål sammen med det elskende par fra La traviata, nyd den musikalske forening af jazz og opera med Porgy og Bess eller tag valsetrin sammen med en glad enke.Pak madkurven og tag hele familien i hånden. Måske bliver det de yngstes første kig ind i operaens eventyrlige verden og for de lidt ældre bliver det et genhør med nogle af de mest elsked

Det Kongelige Kapel indtager Ribe Domkirke31.5.2017 12:47pressemeddelelse

Den 11. juni 2017 kommer Det Kongelige Kapel for første gang til Ribe Domkirke og i spidsen for kapellet står den internationalt anerkendte stjernedirigent Michael Boder.Den første stenkirke i Ribe stod færdig i 1134. Helt så mange år har Det Kongelige Kapel ikke på bagen, men man skal alligevel helt tilbage til Trompeterkorpset ved Christian I's hof i 1448, for at finde orkestrets oprindelse. Derfor vil man tydeligt kunne ane de historiske vingesus, når Det Kongelige Kapel kommer til Ribe Domkirke den 11. juni 2017 for at spille forspillet til Parsifal og Anton Bruckners populære 7. symfoni i E-dur.Parsifal er Wagners sidste værk og det diskuteres blandt eksperter om han ligefrem er blevet kristen på sine gamle dage, men den rummer ihvertfald Wagners mest åndelige musik overhovedet og på en vis måde hele kristendommens essens.Operaen handler om gralsridderen Parsifal, om troldkvinden Kundrys forbandelse, om ekstase og dåbens velsignelse og til sidst tilgivelsens endeløse magt. Allered

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum