Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater indgår ny aftale med Kapellet

Del

Som led i de besparelser, som teatret er blevet pålagt, er det nu lykkedes at få lavet en aftale med Kapellet, som sikrer de ønskede besparelser og som samtidig har fokus på at bibeholde kapellets høje kvalitet.

Aftalen omfatter bl.a. at kapellet går 10 % ned i løn samt kan arbejde mere fleksibelt fremadrettet. Til gengæld, så er der ingen af de nuværende 104 musikere i kapellet, som bliver afskediget.

Teaterchefen Morten Hesseldahl udtaler:

”Det har været nogle intensive dage med forhandlinger, hvor resultatet heldigvis opfylder de opstillede sparekrav samtidig med, at det høje kunstneriske niveau bevares. Vi fastholder dermed et stærkt kapel og får samtidig en ny fleksibilitet i vores planlægning, der giver det bedst mulige grundlag for at lægge det repertoire, vi gerne vil vise. I en forhandling er man altid to parter der skal mødes, og på trods af, at det har syntes svært, så viser denne aftale, at der har været stor forhandlingsvilje.”

Aftalen er betinget af Moderniseringsstyrelsens godkendelse, men forventes at træder i kraft fra 1. august 2017.

Kontakter

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum