Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater får ny økonomidirektør

Del

Marie Munk overtager posten som økonomidirektør på Det Kongelige Teater. Hun tiltræder den 1. november 2016.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at være med til at skabe et tværgående og solidt grundlag for udviklingen på Det Kongelige Teater" – Marie Munk 

47-årige Marie Munk er uddannet cand.polit. og kommer fra Moderniseringsstyrelsen i finansministeriet, hvor hun har været vicedirektør siden 2015. Tidligere har hun bl.a. været afdelingschef i Økonomi- og Indenrigsministeriet og før det vicedirektør i IT- og Telestyrelsen under Videnskabsministeriet.

”Vi glæder os til at hilse Marie Munk velkommen og er sikre på, at vi har fundet den rette økonomiske leder, der både kan bidrage til udviklingen af teatret generelt samt i særdeleshed videreudvikling af vores økonomiske analyser.” – Morten Hesseldahl, teaterchef på Det Kongelige Teater

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum