Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater afholder loppemarked

Del

Teatrets eksklusive loppemarkeder tiltrækker altid tusindvis af mennesker, der gerne vil sikre sig et stykke ægte teaterhistorie. I den kommende weekend byder Det Kongelige Teater alle indenfor til et stort loppemarked i den store B&W-hal på Refshaleøen i København.

I den kæmpestore hal, der blandt andet har huset det internationale Melodi Grand Prix, vil man kunne gøre et kup og sikre sig den spektakulære kjole til temafesten, få møbleret hjemmet med anderledes udstyr eller få sat spot på hjemmet med en cool lampe. På loppemarkedet sælges der kostumer, hatte, parykker, lamper, møbler, teknik, cd'er, dvd'er, bøger og andet godt fra teatrets skattekister.

Det store loppemarked finder sted fredag den 10. juni kl. 12-19 og lørdag den 11. juni 10-15 i den gamle B&W-hal, Refshalevej 173A på Refshaleøen i København.

Loppemarkedet bliver til i samarbejde med en række af teatrets leverandører og samarbejdspartnere: Aalborg Teater, Atendi, LightPartner, Gobo, Matrix, Peter Hofmann, Alfa Audio og Futura Sales.

Se begivenheden på teatrets hjemmeside
Se begivenheden på Facebook

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum