Det Kongelige Teater

Det Kongelige Kapel spiller på HAVEN Festival 2018

Del

Kunstneriske eksperimenter og samarbejder er en del af Det Kongelige Kapels dna. De skal nu bl.a. udfoldes på næste års HAVEN Festival

HAVEN Festival har etableret sig som en festival, hvor der er plads til det syrede, det mærkelige og kunstnerisk udfordrende eksperimenter. Derfor er det også helt naturligt, at Det Kongelige Kapel får en hovedrolle på den kommende udgave af festivalen, der foregår 10.-11. august 2018.

Det Kongelige Kapel kommer til at optræde på plakaten med bl.a. Arcade Fire, Einstürzende Neubauten og Thåstrøm og kapellet kommer bl.a. til at spille musik af Bryce Dessner, der er medarrangør af HAVEN Festival og en del af gruppen The National.

Resten af Det Kongelige Kapels program vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

HAVEN Festivals talsmand, Sigurd Hartkorn Plaetner, udtaler: "Vi brugte første år på at lære os selv, pladsen og vores gæster at kende, og det var vores helt klare indtryk, at de besøgende var med på det syrede, mærkelige og udfordrende. Nu hvor vi kender rammerne, vil vi derfor forsøge at gå endnu længere med de kunstneriske eksperimenter, konstellationer og samarbejder, for at udfordre os selv og vores gæster."

Se mere på www.havenkbh.dk

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum