Det Kongelige Teater

Det Kongelige Kapel spiller på HAVEN Festival 2018

Del

Kunstneriske eksperimenter og samarbejder er en del af Det Kongelige Kapels dna. De skal nu bl.a. udfoldes på næste års HAVEN Festival

HAVEN Festival har etableret sig som en festival, hvor der er plads til det syrede, det mærkelige og kunstnerisk udfordrende eksperimenter. Derfor er det også helt naturligt, at Det Kongelige Kapel får en hovedrolle på den kommende udgave af festivalen, der foregår 10.-11. august 2018.

Det Kongelige Kapel kommer til at optræde på plakaten med bl.a. Arcade Fire, Einstürzende Neubauten og Thåstrøm og kapellet kommer bl.a. til at spille musik af Bryce Dessner, der er medarrangør af HAVEN Festival og en del af gruppen The National.

Resten af Det Kongelige Kapels program vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

HAVEN Festivals talsmand, Sigurd Hartkorn Plaetner, udtaler: "Vi brugte første år på at lære os selv, pladsen og vores gæster at kende, og det var vores helt klare indtryk, at de besøgende var med på det syrede, mærkelige og udfordrende. Nu hvor vi kender rammerne, vil vi derfor forsøge at gå endnu længere med de kunstneriske eksperimenter, konstellationer og samarbejder, for at udfordre os selv og vores gæster."

Se mere på www.havenkbh.dk

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum