Det Kongelige Teater

Det Kongelige byder på Ballet og bobler

Del

Når arbejdsdagen går på hæld, kan du forlænge din dag med Det Kongelige Teaters helt nye tiltag "Ballet og bobler", der samler musik, ballet og skuespil i et kulturelt kinderæg

Foto: Costin Radu
Foto: Costin Radu

Lad regnearket blive på kontoret, udsæt støvsugningen derhjemme og tag et velfortjent afbræk fra hverdagen. Ballet og bobler er en aften fuld af sanseindtryk og med velvære, afslapning og hygge som vigtigste formål. Forestillingen varer 45 minutter og har premiere i Skuespilhuset d. 15. maj.

”Når du har fået fri fra arbejde og ikke er helt parat til at tage hjem endnu, så kom ind og se Ballet og bobler,” siger balletmester Nikolai Hübbe. ”Tag en god ven, en god veninde, måske en kollega fra arbejde under armen og sæt jer i salen. Så får i et ord med på vejen, et stykke musik, en champagne-cocktail – bobler skal der til – og et stykke dans.”

Skuespilleren der byder dig velkommen er Karen-Lise Münster, hvorefter en lille gruppe dygtige musikere tager over. Til sidst kan du opleve eller genopleve Akram Khans Vertical Road, der hver gang efterlader publikum målløse. 

Læn dig tilbage, slap af og lad dine sanser blive stimuleret af såvel balletten og musikken som boblerne.

Kontakter

Billeder

Foto: Costin Radu
Foto: Costin Radu
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Flagermusen er en hyldest til livsglæden badet i champagne og bedrag16.11.2018 13:25Pressemeddelelse

Flagermusen. Spilleperiode 24. november-3. marts. Fra den 24. nov. spiller Peter Langdals version af Johann Strauss operette Flagermusen på Operaen i København. Champagnen flyder, og lidenskaber og løgne får frit løb i en hyldest til livet og en erotisk rejse, hvor der forføres, drikkes, elskes, bedrages og grædes. Som Danmarks nationalscene er Den Kongelige Opera altid særligt glade for at præsentere dansksprogede forestillinger, og der er en lang tradition for at opføre Flagermusen på dansk. På den måde kan Det Kongelige Teater fortsat pleje denne fine tradition. Det giver samtidig anledning til at glædes over de fantastiske kunstnere, som Den Kongelige Opera har til rådighed i solistensemblet, som i høj grad består af danske sangere. Især i operettens dialog tilføjer det danske altid forestillingen en ekstra dimension, idet publikum umiddelbart forstår sproget. Og netop i operette-genren er en rap replik en væsentlig del af den muntre oplevelse. Flagermusen er komponeret i 1874 fra

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum