Det Kongelige Teater

Det Kongelige byder på Ballet og bobler

Del

Når arbejdsdagen går på hæld, kan du forlænge din dag med Det Kongelige Teaters helt nye tiltag "Ballet og bobler", der samler musik, ballet og skuespil i et kulturelt kinderæg

Foto: Costin Radu
Foto: Costin Radu

Lad regnearket blive på kontoret, udsæt støvsugningen derhjemme og tag et velfortjent afbræk fra hverdagen. Ballet og bobler er en aften fuld af sanseindtryk og med velvære, afslapning og hygge som vigtigste formål. Forestillingen varer 45 minutter og har premiere i Skuespilhuset d. 15. maj.

”Når du har fået fri fra arbejde og ikke er helt parat til at tage hjem endnu, så kom ind og se Ballet og bobler,” siger balletmester Nikolai Hübbe. ”Tag en god ven, en god veninde, måske en kollega fra arbejde under armen og sæt jer i salen. Så får i et ord med på vejen, et stykke musik, en champagne-cocktail – bobler skal der til – og et stykke dans.”

Skuespilleren der byder dig velkommen er Karen-Lise Münster, hvorefter en lille gruppe dygtige musikere tager over. Til sidst kan du opleve eller genopleve Akram Khans Vertical Road, der hver gang efterlader publikum målløse. 

Læn dig tilbage, slap af og lad dine sanser blive stimuleret af såvel balletten og musikken som boblerne.

Kontakter

Billeder

Foto: Costin Radu
Foto: Costin Radu
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum