Det Kongelige Teater

Det Kongelige byder på Ballet og bobler

Del

Når arbejdsdagen går på hæld, kan du forlænge din dag med Det Kongelige Teaters helt nye tiltag "Ballet og bobler", der samler musik, ballet og skuespil i et kulturelt kinderæg

Foto: Costin Radu
Foto: Costin Radu

Lad regnearket blive på kontoret, udsæt støvsugningen derhjemme og tag et velfortjent afbræk fra hverdagen. Ballet og bobler er en aften fuld af sanseindtryk og med velvære, afslapning og hygge som vigtigste formål. Forestillingen varer 45 minutter og har premiere i Skuespilhuset d. 15. maj.

”Når du har fået fri fra arbejde og ikke er helt parat til at tage hjem endnu, så kom ind og se Ballet og bobler,” siger balletmester Nikolai Hübbe. ”Tag en god ven, en god veninde, måske en kollega fra arbejde under armen og sæt jer i salen. Så får i et ord med på vejen, et stykke musik, en champagne-cocktail – bobler skal der til – og et stykke dans.”

Skuespilleren der byder dig velkommen er Karen-Lise Münster, hvorefter en lille gruppe dygtige musikere tager over. Til sidst kan du opleve eller genopleve Akram Khans Vertical Road, der hver gang efterlader publikum målløse. 

Læn dig tilbage, slap af og lad dine sanser blive stimuleret af såvel balletten og musikken som boblerne.

Kontakter

Billeder

Foto: Costin Radu
Foto: Costin Radu
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Dobbelt guld og en sølvmedalje for Balletfestivalen: Have Kommunikation og Det Kongelige Teater modtager fornem international hæder17.8.2018 11:14pressemeddelelse

Vinderne af de eftertragtede Stevie Awards, også kendt som The International Business Awards, er netop blevet offentliggjort. Have Kommunikation har sammen med Det Kongelige Teater vundet tre priser – alle sammen for den stort anlagte Balletfestival 2018, der fandt sted i juni, og som i månederne op til fik alt fra bryggeriarbejdere til superligaspillere til at danse ballet.

Programmet til Opera i det fri 20181.8.2018 08:00pressemeddelelse

Opera i det fri er et gratis tilbud til alle danskere og en mulighed for at opleve nogle af de største operaklassikere sunget af nogle af Danmarks bedste sangere i uformelle omgivelser. Fra den 10.-19. august kommer Opera i det fri rundt til seks danske destinationer. Det drejer sig om Brønderselv, Viborg, Esbjerg, Herning, Tranekær og slutteligt Bernstorff Slot i Gentofte. Det musikalske program består dels af uddrag fra den kommende sæsons forestillinger på Operaen, nogle af de store publikumsfavoritter og en smagsprøve på moderne opera. Her kan du læse, hvad du kan opleve på Opera i det fri 2018: Drot og Marsk af Peter A. Heise Ranes sang: Jens Christian Tvilum Figaros bryllup af Wolfgang Amadeus Mozart Via, resti, servita: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, Johanne Bock Hai già vinta la causa: David Kempster Crudel! Perché finora: Sine Bundgaard/Sofie Elkjær Jensen, David Kempster Eugen Onegin af Pjotr Tjajkovskij Kuda, kuda: Jens Christian Tvilum Porgy og Bess af George Gershwin

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum