Fly PLAY hf

Det islandske flyselskab, PLAY skal flyve danskerne til New York til lavpris

Del

Danskerne har fået et nyt flyselskab, der skal flyve dem fra København til USA's østkyst - fra det historiske Boston til det imponerende Washington. I dag offentliggør PLAY en helt ny rute til New York, der skal bringe danskerne til storbyens fantastiske kultur, arkitektur og sport, med høj service og en yderst konkurrencedygtig pris.

- PLAY tilføjer New York til sine USA-destinationer, der i forvejen tæller Boston og Washington

- Med landing i Stewart Airport bliver rejsetiden fra flysæde til NYC forkortet betydeligt

- Mellem 1. og 7. februar kan rejsen bookes til en pris helt ned til 999 kroner

København, 1. februar 2022 – I dag offentliggør PLAY, Islands nye internationale flyselskab, en ny rute til USA fra København, nærmere bestemt en af danskernes favoritdestinationer, New York. Det første fly fra PLAY vil flyve til storbyen, der aldrig sover, den 9. juni 2022 med efterfølgende flyvninger året rundt, fire gange om ugen fra Københavns Lufthavn, med mellemlanding i smukke Keflavík på Island.    

PLAY er det oplagte valg til dem, der har lyst til at besøge USA's østkyst, fra Boston til New York til Washington, med et behageligt serviceniveau og en god pris, som er til at betale. 

For de mest akut rejselystne, tilbyder PLAY priser helt ned til 999 kroner, hvis du booker rejsen fra i dag og indtil 7. februar. Se mere information om, hvordan du kan få fingre i billetterne på www.flyplay.com.

En kortere rejsetid med PLAY
Som det eneste internationale selskab, vil PLAY flyve til lufthavnen, New York Stewart International Airport, hvilket vil forkorte rejsetiden fra flysæde til NYC betydeligt. Lufthavnen ligger blot 75 minutters køretur fra Times Square på Manhattan og er langt lettere at komme til og fra, end de øvrige internationale lufthavne på grund af dens lille størrelse med få rejsende. Til sammenligning tager det i gennemsnit to til tre timer at nå til Manhattan fra JFK Airport og Newark Airport, på grund af lufthavnenes overvældende størrelse og antal passagerer med dertilhørende langtrukne sikkerhedsprocedurer.  

Lille lufthavn – store besparelser
Det er dog ikke kun grundet passagernes transfer fra lufthavn til storbyen, at det giver mening for PLAY at vælge Stewart Lufthavn som destination. Landingsafgiften i Stewart Airport er hele 80% billigere end de øvrige lufthavne i New York, hvilket er med til at sikre konkurrencedygtige billetpriser året rundt. Samtidig betyder den lille mængde flytrafik i lufthavnen, at PLAY’s fly skal bruge mindre tid på at transportere flyet på jorden, hvilket sparer både brændstof, økonomiske ressourcer og Co2 for flyselskabet. Dette passer ind i PLAY’s kerneværdier: at tilbyde de laveste priser, simpel og komfortabel service, med mest mulig omtanke for miljøet. 

Stewart lufthavn ligger i nærheden af Hudson Valley, der er det hurtigst voksende område i New York de seneste par år målt på indbyggere. Hudson Valley byder på fantastiske shoppingmuligheder og en af verdens største LEGOLAND-parker, hvilket gør regionen til en destination i sig selv. 

Flere USA-ruter fra København åbner i foråret
Udover PLAY's nye rute til New York, åbner flyselskabet for to øvrige flyvninger til USA i 2022. Fra april 2022 kan man rejse fra København til Baltimore/Washington International Airport (BWI) og i maj 2022 åbner afgangen fra København til Logan Airport, Boston (BOL) med det nye islandske flyselskab.

For mere information:

Pressekontakt for PLAY i Danmark, Caroline Olesen, Grey Public – tlf og mail:

+45 22257976 og caroline.olesen@grey.com

Billeder

Links

Information om Fly PLAY hf

Fly PLAY hfPLAY er et lavprisflyselskab, der fra 2022 flyver fra Island til 25+ destinationer i Europa og Nordamerika. PLAY flyver med nye Airbus A321NEO og A320NEO fly med en enkel og  strømlinet service, der giver rejsende mulighed for at betale mindre og stadig få en god rejseoplevelse. Sikkerheden er det vigtigste for PLAY, men også tidspræcision, enkelhed, glæde, lave priser og omtanke for miljøet er en del af flyselskabets kerneprincipper.

Følg pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fly PLAY hf

Flyselskabet PLAY vækster voldsomt og tilpasser sig lufthavnsudfordringer8.7.2022 11:57:35 CEST | Pressemeddelelse

Det islandske flyselskab, PLAY har netop offentliggjort sin traffikrapport for juni, og tallene viser et flyselskab i kraftig vækst. Flyselskabet transporterede hele 87.932 passagerer i juni, hvilket er en stigning på 55% fra den foregående måned, hvor PLAY transporterede 56.601 passagerer.I juni var belægningen 79,2% sammenlignet med en belægning på 69,6% i maj. Udfordringerne i de europæiske lufthavne påvirker PLAY minimalt PLAY formåede at overholde afgangstiderne for juni i 79,1 % af tilfældene, hvilket overordnet set ikke lever op til PLAY’s egne høje standarder, men betragtes som et acceptabelt niveau af ledelsen, grundet store vanskelige udfordringer i europæiske lufthavne, som både kæmper med personalemangel og gennemgående forsinkelser. Disse udfordringer, som skyldes den hurtigt genopståede lyst til at rejse efter COVID-19, har forårsaget betydelige vanskeligheder og forsinkelser i forsyningskæderne såvel som i de fleste lufthavne, som PLAY opererer til. Som de fleste andre f

PLAY fejrer 1 års fødselsdag med op til 50% på flybilletter til Island og USA24.6.2022 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den 24. juni er det præcis et år siden, at det islandske flyselskab, PLAY, inviterede sine passagerer med på den første internationale flyvning. Dette bliver fejret 24.-26. juni med en voldsom rabat på op til 50 % på rejser mellem september til marts. København, 24. juni - Det islandske flyselskab, PLAY har været igennem en voldsom udvikling siden den første flyvning mellem Stansted og Keflavik 24. Juni 2021. Kun fire uger efter lanceringen blev flyselskabet børsnoteret på Nasdaq. To måneder senere ansøgte flyselskabet om amerikansk flyvetilladelse. Siden da er der blevet oprettet 25 nye ruter med en medarbejderstab på næsten 300 personer, som har serviceret mere end 320.000 passagerer de seneste tolv måneder - et tal, der svarer til næsten hele Islands befolkning. PLAY’s strategi om at skabe et billigt transatlantisk alternativ for europæerne, som skal flyve dem via Island til USA er blevet velmodtaget. I maj havde PLAY 56.601 passagerer, hvilket er en stigning på 54% fra den foregåen