Haderslev Kommune

Det gode lokalsamfund er en fælles indsats

Del

Haderslev Kommune inviterer den 10. februar 2016 til borgermøde i Arnum, hvor aftenens emne er: det gode lokalsamfund.

Hvordan skaber vi bedst rammern om det gode liv i landdistrikterne? Det vil Haderslev Kommune gerne have borgernes bud på. Derfor inviterer kommunen til borgermøde onsdag den 10. februar 2016 kl. 18.30-21.00 i Arnum Kultur- og Fritidscenter.

På mødet skal der snakkes om, hvilke værdier der kendetegner de forskellige lokalsamfund, og hvad der kan gøre det til et endnu bedre sted at bo, arbejde og leve i.

Haderslev Kommune vil også gerne have bud på, hvordan midlerne fra kommunens landdistriktspulje bruges bedst, og hvordan man organiserer arbejdet med at sikre udvikling i landdistrikterne. Begge dele ser kommunen som vigtige bidrag til at fastholde og styrke de værdier, der kendetegner lokalsamfundene.

Program for borgermødet:

  • Borgmester H. P. Geil byder velkommen
  • Borddebat om, hvad der skaber det gode liv i landdistrikterne
  • Pause
  • Workshops med fokus på kommunens landdistriktspulje og organisering af landdistriktsarbejdet
  • Afrunding - hvad sker der nu
  • Tak for i aften

Tilmeld senest den 3. februar på su@haderslev.dkKontaktinformation:

Borgmester H.P. Geil, telefon 21 69 64 71.

Udviklingskonsulent, Søren Bækgaard Nielsen, telefon 74 34 10 33

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum