Det første virkelig dynamiske, isometriske MMORPG med en åben verden annonceret: Fractured Online

Del

Den tyske spilgigant gamigo group glæder sig over at kunne annoncere sin udgivelsesaftale med udvikleren Dynamight Studios om det dynamiske, isometriske open-world MMORPG, Fractured Online.

Dette sandkassespil fokuserer i høj grad på at give spillerne frihed til at være den, de vil - gennem det unikke karakterudviklingssystem - og forme verden på den måde, de ønsker. Dette kan gøres i overført betydning via spillets spillerdrevne økonomi eller bogstaveligt ved at bygge byer på tværs af tre verdener i flere kontinenter. I en verden, hvor dæmoner naturligt jager alle væsener, er Fractured Online et spil, der enten kan bringe spillerne sammen eller drive dem fra hinanden.

Fractured Online indeholder tre racer: Mennesker, Wildfolk og dæmoner. Hver race har forskellige indflydelse på spilmekanikken, f.eks. hvilken type samfund spillerne kan leve i, og hvordan de interagerer med andre spillere. Lev i det fredelige Wildfolk-samfund, hvor samarbejde og defensivt gameplay skinner, eller hav fri vilje, mens du forsøger at følge reglerne i et feudalsamfund - som f.eks. ikke at bryde loven og "dræbe" andre spillere - som menneske. For dem, der foretrækker fjendtlighed, blod og terror, kan de omfavne deres indre onde indstilling ved at spawne som en Demon. Når først en race er valgt, kan spillerne begynde deres søgen efter viden.

"Vi ønskede at tilbyde noget, der var mere kraftfuldt og fleksibelt end det konventionelle RPG-niveau- og færdigheds-udviklingssystem", siger Jacopo Gallelli, medstifter og direktør hos Dynamight Studios. "I Fractured Online sætter vi troværdighed på idiomet 'viden er magt' ved at introducere Knowledge System. Vores system belønner spillere, der er modige og kloge, ikke for de timer, de har brugt på at jage rotter i en kælder for nogle tilfældige bønder."

Når spillerne ikke forbedrer deres evner, kan de vælge at deltage i Fractured Online's robuste spillerdrevne økonomi. Glem alt om at finde et bredsværd i liget af en edderkop. Alle genstande i spillet er fremstillet af spillerne, så du må hellere være sød ved din lokale smed, ellers kan du ende med at bekæmpe fjenderne med en pind. Håndværkere, købmænd, landmænd, hyrder, minearbejdere, skovhuggere, jægere og ådselædere spiller alle en vigtig rolle i verden.

Kamp spiller også en integreret rolle i Fractured Online, da spillerne vil finde det som en passende måde at løse en strid på. Kampen er hurtig, da kæmperne skal lære at sigte, undvige og mestre over 400 evner og 40 unikke statuseffekter. Om evnerne bruges mod forskellige monstre i PvE-kampe eller mod dine medspillere i PvP-kamp er helt op til dig.

"Vores team er virkelig stolt over at være den nye udgiver af 'Fractured Online', da vi ser et enormt potentiale i spillet," siger Andreas Weidenhaupt, COO hos gaming group. "Vi har fulgt Dynamight tæt siden deres succesfulde Kickstarter-kampagne og ser nu frem til et langt og frugtbart partnerskab."

Flere oplysninger om Fractured Online vil blive afsløret i de kommende måneder på https://fracturedonline.com eller via Social media - https://linktr.ee/FracturedOnline 

Om Dynamight
Dynamight Studios er en uafhængig startup virksomhed inden for videospiludvikling med base i Milano, Italien. Vores mission er at forny verdenen af Sandbox MMO'er ved at åbne den op for målgrupper, der har været afskåret fra det, vi mener, er den mest spændende online spilgenre derude - og en med ekstraordinære vækstperspektiver. I dag er vi et team på 8 fuldtidsansatte (og fuldtidsnørder) og 2 freelancere, der alle fokuserer på udviklingen af Fractured, vores flagskibsprodukt, hvorigennem vi håber at gøre vores drøm til virkelighed.

Om gamigo group
gamigo-gruppen er en af de førende udgivere af online- og mobilspil i Europa og Nordamerika. Gruppens mangfoldige spilportefølje omfatter free-to-play-spil som Fiesta Online, Trove og Aura Kingdom og mobilspil som Fantasy Town og Heroes of Twilight. Med mere end 400 ansatte er gamigo-gruppen en af de største aktører i spilindustrien. Ud over sine tyske lokationer i Hamborg (hovedkvarter) og Berlin har gamigo-gruppen også afdelinger i Austin og Bellevue (USA) og i Seoul (Sydkorea). Ud over gamigo AG omfatter koncernen datterselskaberne gamigo Inc., der opererer under navnet "WildTangent", gamigo US Inc. gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH og KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo-koncernen stræber efter at vokse både organisk og gennem opkøb. Siden 2013 har den foretaget mere end 25 opkøb, herunder titler, spil og teknologivirksomheder samt individuelle spilaktiver. gamigo-gruppen er en del af Media and Games Invest (MGI). Få mere at vide om gamigo-gruppen på https://corporate.gamigo.com/. Få mere at vide om MGI på https://mgi-se.com/.

Nøgleord

Billeder

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum