Guldborgsund KommuneGuldborgsund Kommune

Det er Sommerbogstid!

Del

Tradition tro kører læsekampagnen Sommerbogen i sommermånederne – denne gang i nytænkt form

Læs en bog i mørket med lommelygte. Læs en bog med fødderne i vandet. Vælg en bog med lukkede øjne og læs den! Hvert år deltager tusindvis af børn og unge i Danmarks største læsekampagne, Sommerbogen, og i år bliver sikkert ingen undtagelse.

Hent udfordringsarket på biblioteket eller online
I år bliver Sommerbogen dog en smule anderledes. Kravet om boganmeldelser træder i baggrunden, og i stedet skal du udfordre sig selv undervejs, når fokus rettes mod selve læseoplevelsen. Du skal dog fortsat læse minimum tre bøger.

Inden du går i gang, skal du hente et udfordringsark på dit lokale bibliotek eller på guldbib.dk. På arket finder du 30 læseudfordringer med varierende sværhedsgrader. For at deltage i lodtrækningen om en af de tre hovedpræmier, skal der løses mindst 10 af udfordringerne.

Alle, der deltager, er med i lodtrækningen om hovedpræmierne, som er at tømme en boghandel på 5 minutter. Derudover får alle, der deltager hos Guldborgsund-bibliotekerne, en gratis boggave, når de afleverer arket på biblioteket.

Sommerbogen kører fra 12. juni til og med 22. august og er for børn og unge i alderen 6 til 15 år.

Om Sommerbogen
Bag kampagnen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder hen imod Sommerbogens fornemmeste opgave – nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie.

Sidste år deltog tusindvis af børn fra hele landet, der i alt lavede over 30.000 boganmeldelser og dermed var med til at slå det rekordhøje antal anmeldelser fra tidligere år.

Kontakter

Kommunikationskonsulent hos Guldborgsund-bibliotekerne, Mette Rygaard Poulsen, telefon 2518 0811

Billeder

Download
Foto: Ingrid Riis
Foto: Ingrid Riis
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum