Danske Spil A/S

Det bliver en god jul: Heldig vinder snupper 10 millioner på Lotto

Del

Julen er faldet tidligt i år for en heldig spiller fra Charlottenlund.

Vinderen havde satset stort, og spillede lørdag aften 20 enkeltrækker med Joker med sit PLUS-abonnement, og det viste sig at være klogt. En af de rækker havde nemlig de syv helt rigtige tal, og dermed kan den heldige københavner altså se frem til at få intet mindre end 10 millioner kroner ind på kontoen. 

Heldet tilfaldt dog ikke kun Charlottenlund i denne omgang, da der naturligvis også blev trukket lod om 2x1 million kroner blandt alle spillede rækker. Begge vindere af Millionærgarantien havde satset på 10 rækker Lynlotto med Joker, og mens den ene havde købt sin vinderkupon hos Centerkiosken i Lindholmcenteret i Nykøbing Falster, købte den anden sin hos Meny i Køge.

Tre heldige spillere kan altså kalde sig millionærer på denne tredje søndag i advent, så mon ikke der bliver plads til et par ekstra julegaver og en rigtig god flaske rødvin til andestegen i år?

Danske Spil har endnu ikke hørt fra vinderne endnu, men ønsker dem alle et stort tillykke.

Vindertal:

3, 7, 13, 20, 22, 23, 27

Tillægstal:

2

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum