Næstved Bibliotek og Borgerservice

Det amerikanske præsidentvalg – Trump vs. Biden

Del

Historiker Finn Madsen holder et utraditionelt og til tider provokerende oplæg om det forestående amerikanske præsidentvalg med efterfølgende debat. Det sker mandag den 19. oktober kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek.

Amerikanerne går til valg den 3. november - og hele verden følger med
Amerikanerne går til valg den 3. november - og hele verden følger med

Den 3. november går amerikanerne til præsidentvalg, og den ekstremt spændende valgkamp er i fuld gang. Bliv klædt på til at følge den ved dette foredrag, der blandt andet ser på, hvordan corona-pandemien har vendt op og ned på alting, inklusive den hidtil så stærke amerikanske økonomi. Det har gjort valgets udfald endnu mere uforudsigeligt end ellers.

Foredragsholder, samfundsforsker og historiker Finn Madsen vil i sit oplæg berøre emner som racisme, indvandring, kriminalitet, våbenlovgivning, fattigdom, forsvar, energispørgsmål og handelspolitik i dagens USA.

To meget forskellige mænd
Finn Madsen vil også tegne et billede af de to præsidentkandidater, Donald Trump og Joe Biden. Vi ved efterhånden, hvad Donald Trump står for, men hvem er hans udfordrer Joe Biden egentlig – udover at han var vicepræsident i otte år under Barack Obama? Er han manden, der kan bygge bro mellem republikanere og demokrater og forene den splittede nation?

Foredraget finder sted mandag den 19. oktober kl. 19.00-21.00 på Næstved Biblioteks Lille Scene. Bestil din gratis billet på www.naesbib.dk

Næstved Bibliotek tager alle de nødvendige forholdsregler i forbindelse med corona og sørger for god afstand og håndsprit.

Kontakter

Mads Dyhr-Rasmussen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4124, mail majra@naestved.dk

Lena Lund Olsen, Næstved Bibliotek og Borgerservice, tlf. 5588 4021, mail leols@naestved.dk

Billeder

Amerikanerne går til valg den 3. november - og hele verden følger med
Amerikanerne går til valg den 3. november - og hele verden følger med
Download

Information om Næstved Bibliotek og Borgerservice

Næstved Bibliotek og Borgerservice
Næstved Bibliotek og Borgerservice
Kvægtorvet 4-6
4700 Næstved

55885588http://www.naesbib.dk

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum