Meresalg Marketing

Derfor vælger mange virksomheder at leje entreprenørmaskiner

Del
Der er rigtig mange virksomheder, der vælger at leje de maskiner de har brug for. Det er naturligvis ikke uden grund, at de træffer netop denne beslutning. Tværtimod er der faktisk mange årsager til, at det er blevet udbredt at leje sig til entreprenørmaskiner.

Der kan være mange penge at spare

Hovedparten af dem, der vælger at leje maskiner, gør det, fordi de ønsker at spare penge. Det er nemlig ikke nogen hemmelighed, at det ikke er billigt at købe disse maskiner. For at undgå at bruge en stor sum penge på dette, vælger mange at leje.

Naturligvis kan det ikke udelukkes, at det er den bedste løsning at købe. Er der tale om en maskine, der skal være i brug stort set i døgndrift, vil det ofte være bedre at købe. Skal den kun bruges i ny og næ, er det sjældent, at det kan svare sig at købe.

Man undgår kapitalbinding

Når man bruger en stor sum penge på at købe en maskine, binder man også en stor mængde kapital i den. Det er selvfølgelig en ulempe, da det betyder, at det er kapital, der ikke kan investeres på anden vis. Derfor er det afgørende, at man overvejer dette nøje.

Inden du køber en dyr maskine såsom en rendegraver, minilæsser eller deslige, skal du derfor overveje, om det bedre kan svare sig for at dig at leje. Her skal du især overveje, om du får den brugt tilstrækkeligt, men også, om du vil kunne forvalte dine penge bedre på anden vis.

Ikke alle har råd

Ydermere er det heller ikke nogen hemmelighed, at det ikke er alle virksomheder, der har råd til at købe de maskiner, de skal bruge. Har man f.eks. brug for en stor rendegraver, kan det ikke udelukkes, at det kan ende med at koste på den anden side af en million.

Beslutter du dig i stedet for at leje den hos f.eks. Aagaard Maskinudlejning, vil det som regel koste mellem 1.200 og 2.500 kr. ekskl. moms om dagen. Det vil være en bedre løsning, hvis du ved, at du ikke skal bruge den synderligt ofte.

Hertil er det også vigtigt, at man sikrer, at det er den bedste investering, man kan lave på det pågældende tidspunkt. Som der er angivet tidligere, er det nemlig ikke udelukket, at der vil være andre måder, hvorpå du bedre kan forvalte dine penge.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

DinSkønhed.dk arbejder på ny hjemmeside med fokus på at samle uvildige anmeldelser ét sted27.3.2023 15:57:40 CEST | Pressemeddelelse

København, 27. marts 2023 – DinSkønhed.dk er stolte over at annoncere at lanceringen af deres helt nye hjemmeside står færdig i ultimo Q2, der er designet til at gøre det nemmere for forbrugere at finde de bedste skønhedsprodukter på markedet. Med et stærkt fokus på at samle uvildige anmeldelser og testresultater ét sted, kan forbrugerne snart hurtigt og nemt finde den mest opdaterede information om produkterne og træffe velinformerede beslutninger. Beta-versionen af den nye hjemmeside er allerede online og kan besøges af danske forbrugere.

Har rygende travlt: Fynsk galleri fejrer 10 års jubilæum22.3.2023 14:32:40 CET | Pressemeddelelse

Det fynske galleri Galleri Nijenkamp har god grund til at glæde sig for tiden. De kan nemlig prale af at kunne fejre 10 års jubilæum. Da de i sin tid slog dørene op, var det ikke blot et nyt og spændende galleri, der blev åbnet for. Dengang var der nemlig også tale om det største galleri på hele Fyn. Siden dengang er det sket meget, og galleriet er blandt andet flyttet til Odense M, hvor de i dag holder til på Bredbjergvej 48 - og det er naturligvis også her, de tager imod gæster og kunder. Galleri med fart på Det er dog ikke blot det faktum, at de har 10 års jubilæum, der gør, at Galleri Nijenkamp har grund til at glæde sig. De kan også glæde sig over, at de har rygende travlt for tiden. Til trods for, at de har travlt, har de dog alligevel valgt, at de vil fejre, at de har haft dørene åbne i 10 år, hvilket de gør med en reception fredag d. 31. marts 2023 fra kl. 15 til kl. 20. Hvis du er vild med kunst, og du længe har hungret efter nye kunstoplevelser, bør du derfor ikke tøve med at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum