Meresalg Marketing

Derfor skal virksomheder have et system til porteføljestyring

Del
Porteføljestyring er vigtigt for mange virksomheder. Dog er det især i store virksomheder, at det er vigtigt. Hvis du driver en virksomhed med et stort antal ansatte og mange projekter, er det vigtigt. Faktisk kan det være vitalt for virksomhedens drift.

Hvis du ikke har investeret i et porteføljesystem, er det måske på tide at gøre det. Ganske vist koster det en vis sum penge, men det er penge, der er godt givet ud. Har du hidtil holdt dig tilbage af denne grund, bør du bestemt ikke gøre dette længere.

Gør det nemmere at opretholde et godt overblik

Der er mange grunde til, at der er mange virksomheder, der kan have stor gavn af et effektivt system til porteføljestyring. En af de klare årsager er, at det bliver nemt at opretholde et godt overblik, hvilket er vigtigt i en hvilken som helst virksomhed.

Mange tror, at det godt kan lade sig gøre at holde overblik, uden et system, men det er ikke tilfældet. Det er naturligvis særligt ikke aktuelt, hvis der er tale om en stor virksomhed. Derfor skal man ikke tøve med at investere i et sådant system.

Kan sikre bedre ressource- og økonomistyring

Driver man en virksomhed, der har mange projekter, er det vigtigt, at man har fokus på både ressource- og økonomistyring. Har man ikke fokus på dette, er der en stor risiko for, at der bliver allokeret for mange ressourcer eller penge.

Hvis man har et godt overblik over dette, kan man vurdere, om der er behov for at flytte rundt på ressourcer. Hertil vil man også kunne vurdere, om et givent projekt er rentabelt. Er det ikke det, vil det naturligvis være noget, man skal sørge for at reagere på.

Lettere at vurdere om strategien bliver fulgt

Desværre er der en tendens til, at mange tror, at når først en strategi er blevet lagt og kommunikeret ud, følger den nærmest sig selv. Det er dog vigtigt at slå fast, at det ikke er tilfældet. Derfor er det afgørende, at man har et system, der kan sikre det.

Føler du, at du har brug for et sådant system, kan du glæde dig over, at der er mange systemer at vælge mellem på det danske marked. Det er en klar fordel, da det sikrer, at du også vil kunne finde frem til et system, der lever op til de krav, du stiller til det.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

DinSkønhed.dk arbejder på ny hjemmeside med fokus på at samle uvildige anmeldelser ét sted27.3.2023 15:57:40 CEST | Pressemeddelelse

København, 27. marts 2023 – DinSkønhed.dk er stolte over at annoncere at lanceringen af deres helt nye hjemmeside står færdig i ultimo Q2, der er designet til at gøre det nemmere for forbrugere at finde de bedste skønhedsprodukter på markedet. Med et stærkt fokus på at samle uvildige anmeldelser og testresultater ét sted, kan forbrugerne snart hurtigt og nemt finde den mest opdaterede information om produkterne og træffe velinformerede beslutninger. Beta-versionen af den nye hjemmeside er allerede online og kan besøges af danske forbrugere.

Har rygende travlt: Fynsk galleri fejrer 10 års jubilæum22.3.2023 14:32:40 CET | Pressemeddelelse

Det fynske galleri Galleri Nijenkamp har god grund til at glæde sig for tiden. De kan nemlig prale af at kunne fejre 10 års jubilæum. Da de i sin tid slog dørene op, var det ikke blot et nyt og spændende galleri, der blev åbnet for. Dengang var der nemlig også tale om det største galleri på hele Fyn. Siden dengang er det sket meget, og galleriet er blandt andet flyttet til Odense M, hvor de i dag holder til på Bredbjergvej 48 - og det er naturligvis også her, de tager imod gæster og kunder. Galleri med fart på Det er dog ikke blot det faktum, at de har 10 års jubilæum, der gør, at Galleri Nijenkamp har grund til at glæde sig. De kan også glæde sig over, at de har rygende travlt for tiden. Til trods for, at de har travlt, har de dog alligevel valgt, at de vil fejre, at de har haft dørene åbne i 10 år, hvilket de gør med en reception fredag d. 31. marts 2023 fra kl. 15 til kl. 20. Hvis du er vild med kunst, og du længe har hungret efter nye kunstoplevelser, bør du derfor ikke tøve med at

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum