Meresalg Marketing

Derfor skal du overveje en a-kasse

Del

Ikke alle er medlem af en a-kasse, men måske er det noget, du bør overveje. I den her korte artikel kan du læse om, hvilke fordele du vil opnå, når du melder dig ind i en a-kasse. Selvom langt de fleste altid håber, de aldrig får brug for hjælp fra deres a-kasse, er det bedre at være forberedt i værst mulige scenarie.

Økonomisk sikring ved arbejdsløshed

Ganske simpelt er en a-kasse din forsikring, hvis du skulle ske at blive arbejdsløs. Du betaler til en a-kasse, mens du er i arbejde, og skulle det ske, at du mister dit job, vil du kunne få penge betalt andetsteds fra.

Det lyder simpelt, men der er selvfølgelig nogle detaljer med en a-kasse, du skal være opmærksom på. Det er vigtigt at læse på a-kassens hjemmeside, så du forstår de forskellige kriterier, du skal opfylde, inden du kan få hjælp fra dem – eller om der overhovedet er nogen.

En a-kasse er selvfølgelig en ekstra udgift, men du kan sagtens finde en billig a kasse, som ikke vælter budgettet. Og i sidste ende er det også tryghed, du betaler for, selvom du måske aldrig får brug for hjælpen.

Hellere hvile med ro i maven end at bekymre sig om, om du bliver arbejdsløs og kommer i økonomiske problemer. Så ved du, du kan passe på både dig selv og din familie, hvis uheldet er ude.

Hjælp til at finde arbejde

En a-kasse har ofte mange programmer, du som medlem kan gøre brug af. Det inkluderer typisk alt fra workshops til rådgivning, så du kan finde ud af, hvordan du kommer i arbejde igen, udvikle dine evner, mens du er arbejdsløs, og få rådgivning om, om du måske skal overveje en anden karrierevej.

På den måde hjælper en a-kasse dig med mere end bare økonomien. Når du har ro og ved, du kan klare regninger og dagligdagen, kan du udnytte din tid som jobsøgende på også at udvikle dig selv. Du kan gøre dig selv uvurderlig for en arbejdsplads og skabe eftertragtede kompetencer, som giver dig en fordel på markedet.

Mange a-kasser byder også på kurser og seminarer, både virtuelle og fysiske. Pengene er altså godt givet ud, hvis du skulle ske at blive arbejdsløs. Undersøg de forskellige a-kasser og find én, der passer til din branche eller det erhverv, du arbejder indenfor, og se, hvordan de kan hjælpe dig.

Billeder

Information om Meresalg Marketing

Meresalg Marketing
Meresalg Marketing
Dalbygade 40 B 2
6000 Kolding

7171 3636https://www.meresalg.dk/

Følg pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Meresalg Marketing

4 tips til at få bedre styr på økonomien15.8.2022 08:57:02 CEST | Pressemeddelelse

Har du også en smule svært ved at holde styr på din økonomi? Bare rolig! Du er langt fra den eneste. Derfor får du herunder hele 4 tips til, hvordan du får bedre styr på økonomien. Læs desuden mere hos Navibanker.com. Skab et overblik over dine udgifter Det første du skal gøre, når du ønsker at få bedre styr på din økonomi, er, at skabe et overblik over dine udgifter. Hvis du bor alene, kan du eksempelvis lave en liste over din husleje, dine indkøb og forsikringer. På denne måde får du en helt klar oversigt over, hvor mange penge, du skal af med om måneden. Herefter kan du så regne ud, hvor mange penge du har til rådighed efter, dine regninger er betalt. Overvej hvad der kan undværes Der er enormt mange danskere, der har et overforbrug - nogle har råd til det, andre har ikke. Hvis du er en af dem, der ofte impulskøber ting, du egentligt ikke har råd til, er det tid til at tage dine beslutninger op i revision. Når du ønsker at få bedre styr på økonomien, skal du overveje, hvad der egent

Spar penge ved at købe nytårspynt om sommeren29.7.2022 07:00:00 CEST | Blog

For nogen kan det måske virke besynderligt, men det giver faktisk god mening at købe nytårspynt om sommeren. Hvis du har gjort dig tanker om at gøre dette, er der derfor ikke nogen grund til at tøve med det. Til trods for, at det er noget, der kan give god mening at gøre, er det dog langt fra alle, der gør det. At det forholder sig på denne måde, er faktisk kun en fordel for dig, der er åben for at købe nytårspynt, selvom der er et halvt år til nytårsaften. Er du i tvivl om, hvorfor det kan være en god idé at få købt sin nytårspynt i god tid, bør du læse med herunder. Her kan du læse mere om, hvad der gør, at det kan give god mening at gøre. Du undgår, at der er udsolgt Har du før i tiden ventet med at købe nytårspynt til kort inden den store aften, er der en god chance for, at du har oplevet, at der har været udsolgt. Det kan have ført til, at din pyntning har været mangelfuld. Ønsker du ikke at stå i en sådan situation, skal du sørge for at købe pynt i god tid. Husk dog på, at du ikk

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum