Din Tekstforfatter

Derfor bruger jeg paddleboard til at få min søn i vuggestue

Del

Ann Helene Kristensen er autoriseret ergoterapeut og ejer af Baby-Steps.dk, der blandt andet tilbyder hold med babymassage og sansemotorik for de 0-2 årige. Alle aktiviteter hos den innovative, børnemotoriske terapeut er tilrettelagt med fokus på at stimulere barnets sansebearbejdning og koordinationsevn/motorike. Stimuli, som i sidste ende har betydning for barnets evne til at koncentrere sig på andre områder i livet.

Et liv med motorik og bevægelse

Det er ikke kun i professionelle sammenhænge, at Ann Helene Kristensen går op i at give babyer og små børn de bedste forudsætninger for at klare sig godt fysisk og kognitivt både nu og på længere sigt. Hun er kvinde for selv at gøre det, hun rådgiver og inspirerer andre forældre til.

Det betyder blandt andet, at sønnen på 3 år hentes og bringes til vuggestue via paddleboard, når vejret tillader. Vandaktiviteten er med til at skabe en stærk kropsbevidsthed hos sønnen, som kommer ham til gode på andre tidspunkter, hvor han er aktiv med sin krop.

For at se dette indhold fra dintekstforfatter.dk, så skal du give din accept på toppen af denne side.

”Ved at lave forskellige øvelser med børn, hvor de arbejder med balance og koordination, udfordres deres hjerner til at bearbejde nye sanseindtryk. Og det spiller positivt ind på de højere, kognitive funktioner i hjernen såsom at tænke kritisk, planlægge og analysere”.

Ann Hele Kristiensen, ejer af Baby-Steps.dk, om hvorfor gode vaner med sansemotoriske øvelser er betydningsfulde for børns udvikling.

Når Ann Helene Kristensens søn begynder i børnehave, kommer transportformen med paddleboard på vandet til at fortsætte. Det er en aktivitet, som bringer mere godt med sig end kun fysisk aktivitet og motoriske udfordringer. Der spares tid, da familien er fri for at holde i kø med bil eller cykel, og der opnås kvalitetstid, hvor natur og frisk luft kan nydes.

Det er netop hverdagens gode rutiner med fysiske øvelser og bevægelse, der har størst betydning i forhold til at stimulere hjerne og læring. Bag sig har ejeren af Baby-Steps.dk en fortid hos DGI-byen og har desuden en række videreuddannelser (herunder stimulastisk instruktør, sanseprofilering og Kranio-Sakral-Terapi for børn fra 0-2 år). Det stærke, faglige fundament giver Ann Helene Kristensen forskellige redskaber til at lave sjove lege for børn, som stimulerer både sanser og motorik.

Inspirerer småbørnsfamilier til at skabe gode rutiner med fysisk aktivitet

Den innovative ejer af Baby-Steps.dk holder fysisk til med lokaler på Etta Cameronsvej i København SV. Her tager hun imod forældre, babyer og børn, som deltager på de forskellige hold. På trods af Corona krisens restriktioner har Ann Helene Kristensen oplevet stor tilslutning og opbakning til sine hold med sansemotorik. Det er særligt familier i lokalområdet, der har bakket op om foretagendet. Ejeren vurderer, at det er effekterne af de motoriske øvelser, som er kilden til, at der hele tiden kommer nye familier til, som ønsker inspiration til at give deres guldklumper et stærkt indlæringsgrundlag.

Ann Helene Kristensen har fokus på at inspirere familierne til at skabe aktiviteter med bevægelse, så den motoriske træning ikke kommer til at blive et stressende gøremål men derimod en naturlig del af hverdagene.

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Specialiseret, østjysk tilbud til sårbare børn og unge udbredes til alle kommuner i Danmark2.9.2021 12:39:07 CEST | Pressemeddelelse

Nu er det ikke længere kun private familier fra Østjylland, der har mulighed for at kunne give deres børn de stærkeste forudsætninger for at få bedre, psykisk trivsel. ”TURBO” er særligt, tilrettelagte udviklingsforløb til børn og unge og er fra forsommeren 2021 blevet en del af Børnebasen. Børnebasen er den digitale platform, landets kommuner har mulighed for at benytte sig af, når de henviser børn og unge til regionale og private tilbud. Psykologisk indsats, der er tilrettelagt på børnenes præmisser Siden foråret 2020 har børn og unge fra Randers Kommune kunnet få skræddersyet og specialiseret hjælp til at højne selvværd og øge den psykiske robusthed. Det er Sarah Skovhus, der står bag ”TURBO”, som er målbare og intensive trivsels- og udviklingsforløb til børn mellem 5-16 år. Sarah Skovhus har en fortid indenfor specialområdet i både Aarhus og Randers Kommune, og hun er uddannet med en Mastergrad i Trivsels- og Ressourcepsykologi (også kaldet Positiv Psykologi) fra Aarhus Universitet

Kvindelig iværksætter hos Mamamilla har succes med at give personlige kundeoplevelser30.8.2021 10:26:42 CEST | Pressemeddelelse

Da Kamilla, ejer af den danske babyudstyrsbutik - Mamamilla, var gravid med sit første barn, bestilte hun en babynest fra Norge. Modtagelsen af nesten var en skuffende oplevelse, da udstyret var syet i en skæv pasform. Kamilla satte sig for selv at sy en nest, hvilket blev startskuddet til Mamamilla. Nesten blev populær i Kamillas omgangskreds, og det gav den nuværende ejer blik for at give flere kommende og nybagte mødre de bedste produkter til deres babyer og dem selv. En passion, der blander forretning med personlig interesse Mamamilla blev startet i år 2014 og har i dag kunder fra hele Danmark. Mens Kamilla står for den daglige drift af virksomheden og en stor del af kundebetjeningen, har hun overladt det administrative og tekniske arbejde med forretningen til sin mand, Bruno. Bruno er eneste mand i foretaget, da alle ansatte udover ham er kvinder. Det særlige ved Mamamilla er, at det hovedsageligt er udstyr og tilbehør til babyer og børn, du finder i butikken og webshoppen. Alle v

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum