Ishøj Kommune

Der er Store-lege-dag i byhaven

Del

Kom med til en dag med fuld fart og leg i Ishøj Byhave, lørdag den 26. maj kl. 13-14.15, når en professionel legeinstruktør kommer forbi med en bunke rekvisitter til lege, hvor alle kan være med

Store-lege-dag.
Store-lege-dag.


Du er garanteret smil på læben, når der er Store-lege-dag i Ishøj Byhave lørdag den 26. maj kl. 13-14.15. En professionel legeinstruktør fra Gerlev Legepark kommer forbi med en taske over skulderen, fuldstændig spækket med rekvisitter til en lang række forskellige fælleslege. Der er både lege som forældre og måske bedsteforældre har leget og nye lege, som man måske slet ikke har hørt om.

Alle kan være med

Legeinstruktøren har forberedt lege, hvor alle kan være med. Du dukker bare op, og det er gratis, så der er ingen grund til at blive hjemme. Få gang i bentøjet og kom ned og vær med til en sjov dag, hvor alle griner, og måske får lidt sved på panden.

Kontakter

Anne Kathrine Steen Cauchi, børnebibliotekar på Ishøj Bibliotek, tlf. 43 57 71 62 eller ankca@ishoj.dk

Billeder

Store-lege-dag.
Store-lege-dag.
Download
Store-lege-dag.
Store-lege-dag.
Download
Store-lege-dag.
Store-lege-dag.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum