Haderslev Kommune

Der er rift om midler i eventpulje

Del

Der har været stor interesse for at søge kommunens eventpulje. Borgmester glæder sig over de store arrangementer, der er på vej.

De store oplevelser står i kø i Haderslev. I hvert fald strømmer det ind med ansøgninger til kommunens eventpulje.

"Når vi i byrådet har sat penge af til denne særlige pulje, har vi også et stort ønske om, at pengene skal bruges, så det glæder mig, at vi i dette forår har fået mange ansøgninger. Jeg tør godt love, at 2016 bliver et spændende år med store begivenheder", siger borgmester H.P. Geil.

Eventpuljemidlerne er netop delt ud til en countryfestival i Gram, DM i orienteringsløb, ORIGINAL festivalen og en vandsportsfestival i Aarøsund. Det største beløb er givet til motorsportseventen DM i karting, der finder sted i august.

For et par måneder siden havde Haderslev Kommune i samarbejde med Haderslev Erhvervsråd et arrangement, der skulle hjælpe foreningerne med at kvalificere deres events og gøre dem opmærksom på, at de kan søge puljemidler hos kommunen.

"Det har betydet, at der er kommet flere ansøgninger til puljen, og at dem, vi har fået, har været rigtig gode. Det er events, der kan tiltrække folk fra et stort geografisk område, og som også vil have positiv betydning for detailhandlen og antallet af overnatninger i kommunen ", siger H.P. Geil.

Der er afsat 1 millioner kroner om året til Haderslev Kommunes eventpulje.

Det er en styregruppe med blandt andre borgmester, kommunaldirektør, formand og næstformand i Udvalget for Kultur og Fritid, der i samarbejde med medlemmer af det såkaldte Oplevelsesnetværk i Haderslev Erhvervsråd træffer beslutning om tilskud.

Som udgangspunkt uddeles der kun penge fra eventpuljen til enkeltstående arrangementer

Eventpuljen kan søges løbende.Kontaktinformation:

Borgmester H.P. Geil, telefon 21 69 64 71.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum