Lowell

Der bliver ingen julegaver i år

Del

Sådan lyder det forhåbentlig ikke alt for mange steder i løbet af de næste par dage. Men hos Lindorff har vi måttet give den besked til nogle af vores kunder – og de har taget godt imod den!

Som mange andre virksomheder har Lindorff tidligere afleveret en lille julegave til vores kunder. Det har typisk været lidt chokolade eller noget andet spiseligt, som er blevet stillet frem på kontorerne og spist i løbet af december.

I år har vi valgt kun at sende en hilsen i form af et kort. I stedet har vi doneret et beløb til Børns Vilkår, som arbejder for at ingen børn i Danmark bliver svigtet. Og hvis nogen havde forventet skuffelse eller sure miner hos nogle af dem, der plejede at få en julegave, så må de tro om igen.

”Reaktioner fra kunderne har været positive hele vejen rundt”, siger Key Account Manager Christian Aasted. ”De har været glade for, at vi har tænkt på nogle, der trængte mere til en julegave, end de selv gjorde”.

Og strengt taget er der sikkert heller ikke mange af os, der for alvor trænger til mere chokolade og søde sager i juletiden, hvor imod der helt sikkert er børn derude, der trænger til hjælp og støtte til at klare de udfordringer, de står med.

Lindorff ønsker alle en glædelig jul.

Billeder

Information om Lowell

Lowell
Lowell
Langmarksvej 57 D
8700 Horsens

https://www.lowell.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lowell

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lowell

Unge under 30 er blevet bedre til at betale deres gæld12.4.2018 06:00:00 CESTPressemeddelelse

De unge, der i gennem mange år er blevet anklaget for at have for meget gæld, har tilsyneladende forstået budskabet. En analyse af inkassosager, der blev overgivet til Lindorff tilbage i 2015 viser, at størrelsen på den misligholdte gæld den gang var omtrent lige så stor for unge under 30, som for personer på 40 – 50 år. Helt friske tal viser, at der er en klar tendens til, at de unge de seneste to år har sænket det gennemsnitlige gældsbeløb, der bliver overdraget til inkasso. Til gengæld har de 40-50 årige øget den gennemsnitlige størrelse på den gæld, der sendes til inkasso, med næsten 50%. De nye tal glæder adm. direktør for Lindorff Morten Engelbæk: ”Vores vigtigste opgave er at inddrive penge på vegne af vores kunder, så vi sikrer, at de har likviditet til at drive og udvikle deres forretning. Men derudover ser vi det også som en meget vigtig del af vores mission at hjælpe mennesker tilbage på sporet og udvikle et forbrug, der er bæredygtigt i forhold til deres indtægter. Det gæld

Peter Søren Hansen er ny salgsdirektør i Lindorff Danmark9.2.2018 14:18:00 CETPressemeddelelse

Peter Søren Hansen tiltrådte i begyndelsen af februar stillingen som salgsdirektør i Lindorff Danmark. Samtidig indtræder han i ledergruppen. ”Vi er glade for at få Peter på holdet, og jeg er sikker på, at han med sin baggrund bliver en stærk samarbejdspartner for både vores nuværende og vores kommende kunder”, siger adm. Direktør Morten Engelbæk. ”Vi står allerede stærkt i den finansielle sektor, hvor vi har meget stærke kompetencer, og vi ønsker at styrke vores position i denne sektor yderligere gennem et tæt samarbejde med bankerne. Vi har også meget store kunder inden for energi og forsyning, og vi har planer om at erobre nye, store segmenter, og Peter og hans team bliver naturligvis en meget vigtig del af dette”. Peter kommer fra en 12 år lang karriere i Nordea Bank, hvor han har haft flere lederroller, og primært har beskæftiget sig med btb segmentet.. ”Jeg ser frem til at blive en del af holdet hos Lindorff, som lige nu står med masser af muligheder på det danske marked for cred

Bliver julegaver betalt med budgetkontoen?22.12.2017 14:25:00 CETPressemeddelelse

Iflg. Dansk Erhverv og Danmarks Statistik forventes julehandlen at stige med 300 mio DKK i 2017 sammenlignet med 2016, så der i år bliver købt ind til jul for 11 mia DKK. Det svarer til en stigning i forhold til sidste år på 2,6%. En stor del af denne stigning hænger formentlig sammen med, at beskæftigelsen er steget markant, og de danske husholdningsøkonomier har oplevet fremgang de seneste år. Men de fleste oplever formentlig stadig, at særligt december og til dels også de omkringliggende måneder er lidt hårde ved privatøkonomien. I Lindorff har vi kigget på vores data for at se, om tidligere års store juleforbrug i nogle husholdninger slår igennem som en manglende evne til at betale regninger. ”Når vi kigger på krav som går til inkasso, er der ikke store udsving i antallet af sager vi modtager henover året”, siger analytiker Nis Gunvig, ”og det gælder på tværs af brancher og sektorer, altså både betaling af husleje, forbrug af el og varme, afdrag på banklån osv.” Der er altså ikke n

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum