Den tyske spillegigant gamigo group annoncerer oprettelsen af en ny afdeling for at øge sin indsats i udgivelser

Del

En af verdens førende udgivere af onlinespil, gamigo, ejet af MGI Group (Media and Games Invest), tager det næste skridt til at realisere sin fremtidige strategi for udgivelser - Behrens og Berekoven skal lede den nye afdeling

 gamigo group er glade for at kunne annoncere etableringen af en ny lancerings-afdeling som led i forlagets strategi om at udvide sit sortiment af titler og komme ind på nye markeder.

Gamigo vil udvide sit produktsortiment ved at erhverve nye licenser og yderligere titler til international udgivelse. Som en del af denne porteføljestrategi vil den nye afdeling bringe nye spil på markedet og yde støtte til partner developers i forbindelse med udgivelsen.

Afdelingen for lancering vil blive ledet af Marcus Behrens som chef for udgivelser og Marc Berekoven som chef for marketing.

Behrens blev ansat i gamigo-gruppen i januar 2022 efter at have haft ledende stillinger som chef for udvikling af mobil udgivelser og business hos Kalypso Media og chef for udgivelser hos Bigpoint.

Berekoven kom til gamigo i december 2021 efter at have haft ledende stillinger som chef for business udvikling hos 4Players, Marketing chef i Europa hos NCsoft Europe og Senior Marketing chef i Europa hos ZeniMax Europe i de seneste år.

"Den nye lancerings-afdeling er en vigtig del af vores fremtidige produktstrategi. Vi er derfor stolte over, at vi med Marcus Behrens og Marc Berekoven har kunnet sikre os to så erfarne brancheeksperter", siger Jens Knauber, CEO i gamigo group. "Vi kan ikke vente med at annoncere de nye titler til vores voksende spilserie, der tilføjer nye spiloplevelser og nye målgrupper til vores stærke portefølje af eksisterende online- og mobilspil."

Den første titel, der skal overvåges af den nye lancerings-afdeling, er det dynamiske åben verden spil MMORPG Fractured Online fra Dynamight Studios, som for nylig blev annonceret i december 2021. Gamigo-gruppen vil give udvikleren udgivelses support før og efter udgivelsen. 

Om gamigo group
gamigo-gruppen er en af de førende udgivere af online- og mobilspil i Europa og Nordamerika. Gruppens mangfoldige spilportefølje omfatter free-to-play-spil som Fiesta Online, Trove og Aura Kingdom og mobilspil som Fantasy Town og Heroes of Twilight. Med mere end 400 ansatte er gamigo-gruppen en af de største aktører i spilindustrien. Ud over sine tyske lokationer i Hamborg (hovedkvarter) og Berlin har gamigo-gruppen også afdelinger i Austin og Bellevue (USA) og i Seoul (Sydkorea). Ud over gamigo AG omfatter koncernen datterselskaberne gamigo Inc., der opererer under navnet "WildTangent", gamigo US Inc. gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH og KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo-koncernen stræber efter at vokse både naturligt og gennem opkøb. Siden 2013 har den foretaget mere end 25 opkøb, herunder titler, spil og teknologivirksomheder samt individuelle spilleaktiver. gamigo-gruppen er en del af Media and Games Invest (MGI). Få mere at vide om gamigo-gruppen påhttps://corporate.gamigo.com/. Få mere at vide om MGI påhttps://mgi-se.com/.

Om Media and Games Invest SE
Media and Games Invest SE er en digitalt integreret spil og medievirksomhed med hovedaktivitet i Europa og Nordamerika. Virksomheden kombinerer organisk vækst med værdiskabende synergieffektive opkøb og viser en kontinuerlig stærk og profitabel vækst med en omsætnings-CAGR på 78 % (2018 - LTM Q2'21). Ved siden af den stærke organiske vækst har MGI Group med succes erhvervet mere end 30 virksomheder og aktiver i de seneste 6 år. De erhvervede aktiver og virksomheder er integreret, og bl.a. cloud-teknologi anvendes aktivt for at opnå effektivitetsgevinster og konkurrencefordele. Selskabets aktier er noteret på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm og i Scale-segmentet på Frankfurt-børsen. Selskabet har en sikret obligation, der er noteret på Nasdaq Stockholm og på Frankfurt Stock Exchange Open Market, samt en usikret obligation, der er noteret på Frankfurt Stock Exchange Open Market.

Nøgleord

Billeder

Download
Director Publishing - Marcus Behrens
Director Publishing - Marcus Behrens
Download
Director Marketing - Marc Berekoven
Director Marketing - Marc Berekoven
Download

Information om PR Nordic

PR Nordic
PR Nordic
Njalsgade 76
2300 København S

https://prnordic.com/

Følg pressemeddelelser fra PR Nordic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra PR Nordic

Spilsuccess fra Aalborg høster stor opmærksomhed og ros i udlandet5.4.2022 08:15:00 CEST | Pressemeddelelse

Aalborg - den 5. april 2022 - Historien om det Aalborg producerede computerspil Arcadia Fallen er i den grad historien om "det lille lokomotiv der kunne". Siden det Aalborgensiske spil udkom til PC tilbage i november, har Arcadia Fallen indenfor sin genre, været det mest omtalte spil til dato på verdensplan. Ligeledes har spillet også været et af de mest omtalte danske spil i nyere tid i udlandet. Flere medier har udover flotte anmeldelser også tildelt den danske success Arcadia Fallen priser og hæder, der roser spillet til skyerne. Arcadia Fallen er efterfølgende udkommet til Nintendo Switch, hvilket har givet et yderligere skub, da Nintendo koncernen selv valgte at tildele spillet ekstra god fokus. Fremtiden vil også kigge i retning af mulig udgivelse til yderligere spilplatforme.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum