Live Nation Denmark ApS

Den single-aktuelle Indie Pop-sensation, Blanks, spiller i Pumpehuset 12. september

Del
Simon de Wit, bedre kendt som Blanks er en 26-årig indie-pop sanger fra Holland, som har opnået enorm popularitet takket være sin YouTube-kanal. Det var på denne platform, at Blanks delte sit fantastiske cover af Post Malones "Better Now", der straks fangede opmærksomheden hos lytterne.

Blanks' unikke og følsomme fortolkning af "Better Now" demonstrerede hans unikke vokale evner og en enestående evne til at gøre en velkendt sang til sin egen. Videoen spredte sig hurtigt og gik viral, hvilket førte til en stor fanskare på YouTube og millioner af streams.

Blanks' popularitet voksede hurtigt, og han blev bemærket af musikindustrien. Dette ledte til udgivelsen af flere succesfulde singler, EP'er, og et studiealbum ved navn ’’Nothing Lasts Forever And That’s OK’’ (2021). Den 31. marts 2023 udgav Blanks sin nyeste single, ’’What You Got (Ayo)’’, som hurtigt stiger i popularitet.

Med sin charmerende scenetilstedeværelse og evne til at skabe en unik forbindelse med publikum igennem sin musik, er Blanks kendt for at levere energiske og mindeværdige koncertoplevelser. Koncerten med Blanks 12. september i Pumpehuset byder dermed på et meget energisk show fuld af nostalgiske vibes og 80'er synths, som du ikke vil gå glip af!

 

 

Billetpriser: 215 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 18.05 kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Kontakter

Billeder

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder med koncerter, comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK, HeartlandO Days og Comedy Stop Copenhagen er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Det kritikerroste band Halestorm kommer til Store VEGA 10. november 20231.6.2023 11:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Den amerikanske hård rock-kvartet, med den karismatiske forsanger og guitarist Lzzy Hale i front, står med deres metalliske og skarptskårne lyd bag en af de mest succesfulde grupper indenfor hård rock og metalgenren. Sammen har de delt scenen med nogle af de største og mest populære navne, senest som support for Alter Bridge på deres Pawns & Kings Tour 2022. I 2013 vandt bandet en Grammy for bedste Hard Rock/Metal Performance, for singlen ”Love Bites (So Do I)” (2012), foran navne som Anthrax og Megadeth, og i 2019 blev de kåret som ”Rock Artist of the Decade” af det amerikanske musikmagasin Loudwire.

The Dead Daisies fejrer 10-års jubilæum med verdensturné, hvor de giver koncert i Pumpehuset 14. november 2023!19.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det amerikanske rockband The Dead Daisies markerer en milepæl, da de fejrer deres 10-års jubilæum som et banebrydende rockband i år. Bandet har gennem årene etableret sig som en stærk kraft inden for rockmusikken og har skabt en dedikeret fanskare over hele verden. The Dead Daisies blev dannet i 2013 og har siden da været synonym med kvalitetsrock og energiske live-optrædener. Bandet kombinerer elementer fra klassisk rock med moderne tendenser, hvilket har resulteret i en unik og genkendelig signaturlyd.

Albumaktuelle Demob Happy spiller i Pumpehuset fredag 22. september16.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Demob Happy blev dannet i 2008 i Newcastle og består af Matthew Marcantonio (bassist, forsanger) Adam Godfrey (guitar, vokal) og Tom Armstrong (trommeslager, vokal). Bandet har cementeret en plads som et af de mest lovende rockbands i Storbritannien med over 35 millioner streams til dato. Demob Happy kombinerer catchy melodier med intense guitar-riffs og kraftfulde vokaler i deres musik. Desuden er de kendt for deres energiske og dynamiske liveoptrædener.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum