Live Nation Denmark ApS

Den rytmiske teatersensation STOMP bringer deres unikke kombination af percussion, dans og visuel comedy til Danmark.

Del

Live Nation & Lion Entertainment i samarbejde med STOMP Productions og Glynis Henderson Productions præsenterer

STOMP

25. – 30. APRIL 2023

TIVOLIS KONCERTSAL


Den rytmiske teatersensation STOMP bringer deres unikke kombination af percussion, dans og visuel comedy til Danmark. 

Med shows rundt i hele verden i mere end 25 år, en Olivier award og en optræden til Oscar-uddelingen er STOMP blevet et internationalt fænomen inden for scenekunsten. Siden premieren til Edinburgh Festival i 1991 er STOMP vokset til at blive en global sensation, når showet optræder med sit universelle sprog på tværs af rytme, teater, comedy. Et sprog der resonerer med publikummer fra alle verdens hjørner.

Otte performere bruger alt lige fra Zippo-lightere og plastikposer, til skraldespandslåg, og sågar en køkkenvask til at lave eksplosive ”feel-good”-rytmer. STOMP har turneret verden rundt og brugt fødder, fingre og alverdens objekter til at sammensætte et adrenalinfyldt show foran mere end 15 millioner mennesker i 53 forskellige lande.

Fra hvad der startede med en enkelt tromme, der hang rundt om Luke Cresswells hals, har STOMP fået sit eget liv. Skaberne og instruktører bag STOMP, Cresswell og Steve McNicholas, har udviklet et banebrydende teater-show, der er gået hen og blevet et verdensfænomen.

STOMP kan finde skønhed og skabe musik med hvad som helst: Det kan være støvler, skraldespande, lightere, toilet svuppere. Alting kan pludselig blive en del af denne utrolige produktion, når samlingen af de otte performere optræder og bruger kosteskafter som instrumenter og fører en dialog kun ved at klappe med deres hænder. Med deres ustoppelige energi og overflod af rytmiske indtryk, transformerer STOMP simpelt skrald til et pulserende, vittigt og uimodståeligt teater-show, der er gået hen og blevet et verdensfænomen.

En unik kombination af teater, dans og comedy, STOMP blæser både publikum og anmeldere bagover med deres fængende rytmer og magiske energi på en scene.

“Brilliant and very funny: theatre at its most seductive” - NEW YORK TIMES

 

Billetpriser: Premium 750,- / Kat O 560,- / Kat A 510,- / Kat B 450,- / Kat C 350 kr. + gebyr

Billetsalget starter 9. september kl. 12.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Live Nation presale starter 7. september kl. 10:00 (47 timer) for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk.

 

Oversigt over shows:

 

Premiere               Tirsdag d. 25.04 kl. 20:00

Show #2               Onsdag d. 26.04 kl. 20:00

Show #3               Torsdag d. 27.04 kl. 20:00

Show #4               Fredag d. 28.04 kl. 20:00

Show #5/#6          Lørdag d. 29.04 kl. 15:00 / 20:00

Show #7               Søndag d. 30.04 kl. 15:00

Kontakter

Billeder

Download
Credit: Steve McNicholas
Credit: Steve McNicholas
Download

Links

Information om Live Nation Denmark ApS

Live Nation Denmark ApS
Live Nation Denmark ApS
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

35 25 41 00https://www.livenation.dk/

Live Nation er verdens førende producent og formidler af live entertainment-oplevelser. På verdensplan bliver det til + 40.000 årlige koncerter, +100 festivaler og mere end 500 millioner solgte billetter. Live Nation Denmark er Danmarks førende koncertbureau med 70 engagerede medarbejdere der holder til på Frederiksberg Allé i København. Vi arrangerer alt fra mindre klubshows til stadionshows, vi arbejder primært med koncerter, men beskæftiger os også med comedyshows og musicals. Festivalerne COPENHELL, JAILBREAK og Heartland er ligeledes en del af Live Nation Danmark. I huset finder du også vores to danske Agenturer PDH Music og Luger Denmark, som arbejder med nogle af landets største artister. Vi ønsker at tilbyde vores gæster det bedste; både før, under og efter arrangementet med musik- og begivenhedsrige oplevelser man husker for livet.

Følg pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Live Nation Denmark ApS

Gør klar til at blive suget ind i en verden af piratmetal, fantasy og badeænder når Alestorm indtager Falkoner Salen sammen med Gloryhammer, Windrose og Rumahoy.28.9.2022 17:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Alestorm (headliner): Alestorm har siden de udgav nummeret ’Heavy Metal Pirates’, indtaget metal-scenen med deres folkede piratmetal. Bandet albumdebuterede med ’Captain Morgan's Revenge’ (2008), som allerede året efter blev fulgt op af ’Black Sails At Midnight’. ’Back Through Time’ landede i 2011, og med udgivelsen af ’Sunset On The Golden Age’ (2014) fik bandet for alvor deres store gennembrud. De fortsatte succesen med ’No Grave But The Sea’ (2017) og senest har de været aktuelle med ’Seventh Rum of a Seventh Rum’ (2022).

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum