factum2 as

Den landsdækkende arkitekt- og ingeniørvirksomhed Factum2 henter ny CEO udenfor branchen

Del

1. december 2021 indtrådte Thomas Nedergaard som ny CEO for koncernen som led i et organisatorisk stilskifte.

Thomas Nedergaard kommer med +20 års kommerciel ledelseserfaring fra nogle af Danmarks største virksomheder i såvel IT/Telesektor som den finansielle branche. De sidste 6 år i henholdsvis Danske Banks pensionsselskab Danica og senest AP Pension.

Vores kernekompetence er fortsat El- og tilstandsrapporter samt energimærkninger, med forsikringsselskaberne som primære strategiske samarbejdspartnere. Men behovet for professionel rådgivning i byggesektoren stiger i takt med nye grønne produkter, tilskud og ønsket om transparens i effekterne. Agilitet, digitalisering og forretningsudvikling er nøgleord for vores videre vækst, samtidigt med vi fastholder vores høje faglighed.

Vi ser frem til, at han bliver en del af koncernen, med ansvar for yderligere at udvikle virksomheden. Samtidigt bliver Thomas ansvarlig for at skabe strategiske partnerskaber på tværs af sektoren til gavn for både vores kunder og franchisetagere.

Billeder

Thomas Nedergaard
Thomas Nedergaard
Download

Information om factum2 as

factum2 as
Blumersgade 5B, 5. sal
8700 Horsens

http://www.factum2.dk

Følg pressemeddelelser fra factum2 as

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.