Det Kongelige Teater

Den Kongelige Ballet optræder på Heartland

30.5.2017 11:00 | Det Kongelige Teater

Del

I år optræder Den Kongelige Ballet for første gang på Heartland Festival på Egeskov Slot, hvor man kan opleve en gruppe af kompagniets dygtigste dansere i én af landets absolut smukkeste udendørskulisser. Balletten åbner festivalens søndagsprogram om formiddagen den 4. juni.

Som noget helt nyt kan man nu opleve Den Kongelige Ballet på den fynske hjertefestival; Heartland. Her vil Balletten byde på et unikt indblik i den kommende sæsons repertoire, når de optræder med alt fra tidløse klassikere til trin fra den moderne genre.

"Den Kongelige Ballet byder på en tasting menu fra dansens verden med nogle af verdens bedste dansere. Fra de helt store vingesus i Svanesøen til ballethumor i Wilhelm Tell vil publikum få en bred vifte af balletklassikere serveret på Egeskov - et af de smukkeste steder i Danmark," fortæller balletmester Nikolaj Hübbe.

Herved bidrager Den Kongelige Ballet til festivalens mange forskellige kunstneriske indslag, og kan som et af verdens mest anerkendte balletkompagnier tillægge festivalen dans af højeste klasse.

Fakta: Heartland Festival løber fra den 2. til den 4. juni og byder på alt fra musik og kunst til artist talks og madoplevelser. Læs mere om Heartland her.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Opera i det fri for hele familien14.6.2017 10:03pressemeddelelse

Det Kongelige Teater byder velkommen til Opera i det fri 2017. Det Kongelige Teater er hele Danmarks teater, og med Opera i det fri kan man for 12. år i træk møde og høre solister fra Den Kongelige Operas ensemble ude i sommerlandet, hvor de synger højdepunkter fra nogle af de mest berømte operaer. Fire kongelige operasangere, en pianist og en konferencier binder hele koncerten sammen og lige meget om du er en garvet operaentusiast eller helt ny i genren, bliver det en rørende smuk oplevelse i hyggelige omgivelser. Kridt danseskoene med Magdelone fra Carl Nielsens Maskarade, lad dig forføre af den kvindekære hertug fra Verdis Rigoletto, udbring en skål sammen med det elskende par fra La traviata, nyd den musikalske forening af jazz og opera med Porgy og Bess eller tag valsetrin sammen med en glad enke.Pak madkurven og tag hele familien i hånden. Måske bliver det de yngstes første kig ind i operaens eventyrlige verden og for de lidt ældre bliver det et genhør med nogle af de mest elsked

Det Kongelige Kapel indtager Ribe Domkirke31.5.2017 12:47pressemeddelelse

Den 11. juni 2017 kommer Det Kongelige Kapel for første gang til Ribe Domkirke og i spidsen for kapellet står den internationalt anerkendte stjernedirigent Michael Boder.Den første stenkirke i Ribe stod færdig i 1134. Helt så mange år har Det Kongelige Kapel ikke på bagen, men man skal alligevel helt tilbage til Trompeterkorpset ved Christian I's hof i 1448, for at finde orkestrets oprindelse. Derfor vil man tydeligt kunne ane de historiske vingesus, når Det Kongelige Kapel kommer til Ribe Domkirke den 11. juni 2017 for at spille forspillet til Parsifal og Anton Bruckners populære 7. symfoni i E-dur.Parsifal er Wagners sidste værk og det diskuteres blandt eksperter om han ligefrem er blevet kristen på sine gamle dage, men den rummer ihvertfald Wagners mest åndelige musik overhovedet og på en vis måde hele kristendommens essens.Operaen handler om gralsridderen Parsifal, om troldkvinden Kundrys forbandelse, om ekstase og dåbens velsignelse og til sidst tilgivelsens endeløse magt. Allered

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum