Det Kongelige Teater

Den Kongelige Ballet optræder på Heartland

Del

I år optræder Den Kongelige Ballet for første gang på Heartland Festival på Egeskov Slot, hvor man kan opleve en gruppe af kompagniets dygtigste dansere i én af landets absolut smukkeste udendørskulisser. Balletten åbner festivalens søndagsprogram om formiddagen den 4. juni.

Som noget helt nyt kan man nu opleve Den Kongelige Ballet på den fynske hjertefestival; Heartland. Her vil Balletten byde på et unikt indblik i den kommende sæsons repertoire, når de optræder med alt fra tidløse klassikere til trin fra den moderne genre.

"Den Kongelige Ballet byder på en tasting menu fra dansens verden med nogle af verdens bedste dansere. Fra de helt store vingesus i Svanesøen til ballethumor i Wilhelm Tell vil publikum få en bred vifte af balletklassikere serveret på Egeskov - et af de smukkeste steder i Danmark," fortæller balletmester Nikolaj Hübbe.

Herved bidrager Den Kongelige Ballet til festivalens mange forskellige kunstneriske indslag, og kan som et af verdens mest anerkendte balletkompagnier tillægge festivalen dans af højeste klasse.

Fakta: Heartland Festival løber fra den 2. til den 4. juni og byder på alt fra musik og kunst til artist talks og madoplevelser. Læs mere om Heartland her.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum