Fredensborg Kommune

Den Kongelige Ballet kommer til Fredensborg

Del

Tirsdag den 18. juni er der ballet i verdensklasse i Fredensborg. Det sker når Den Kongelige Sommerballet atter indtager Fredensborg Slotshave.

Der venter gæsterne en unik sommeroplevelse, når danserne fra Den Kongelige Ballet indtager scenen i Fredensborg Slotshave den 18. juni.

”Jeg er sikker på, at det bliver en både utrolig flot og hyggelig oplevelse, når Den Kongelige Ballet kommer til byen. Der er fri adgang og alle er meget velkomne til at tage picnickurven med, sætte sig godt til rette i græsset og de historiske omgivelser – og bare nyde det hele”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen.

Også formand for Kulturudvalget, Ulla Hardy-Hansen, ser frem til dagen:
”I Kulturudvalget var vi ikke i tvivl om, at vi ville støtte dette arrangement, så vi igen kunne få sommerballetten til Fredensborg, hvor rammerne i slotshaven er som skabt til formålet. Jeg håber derfor, at rigtig mange vil unde sig selv den store fornøjelse at se de mange dygtige dansere”.

Der er fri adgang til sommerballetten. Læs evt. mere på Det Kongelig Teaters hjemmeside: www.kglteater.dk

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42
Udvalgsformand Ulla Hardy-Hansen (C) tlf. 50 83 63 49

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum