Det Kongelige Teater

Den Kongelige Ballet drager endnu engang ud i den danske sommer

Del

Oplev Den Kongelige Ballet i sommerlandet mellem den 4. og 10. juni, når de kongelige dansere optræder gratis for 12. år i træk. Pak picnickurven og få unikke balletoplevelser 7 steder i landet.

Hver sommer siden 2006 har danskere over hele landet kunnet opleve klassisk ballet og moderne dans under åben himmel, og alle steder lige fra Svaneke Havn, Christiania og Koldinghus har publikum været begejstrede for denne særlige oplevelse.

Kongelig sommerballet er en stærk institution i Det Kongelige Teater og Den Kongelige Ballet, hvor nogle af verdens bedste dansere får lov til at vise flere publikummer det, de er allerbedst til. I år er der ingen undtagelse og igen i år vil man kunne opleve uddrag fra nogle af de smukkeste balletter fra den kommende sæson.

Turnéchef Annette Berner udtaler: ”at turnere rundt i Danmark om sommeren har stor betydning for os som Nationalscene, da vi kan nå et publikum, som måske aldrig har været i Det Kongelige Teater. Sammen med de lokale kræfter, som er altafgørende for os, giver vi et unikt indblik i, hvad Den Kongelige Ballet optræder med i teatret”.

Balletten besøger i år 7 forskellige byer i hele landet, så pak picnickurven til en sommeraften i selskab med Den Kongelige Ballet.

Kongelig sommerballet er gratis og kan i år opleves følgende steder:

04.06.17 kl. 19.00: Assens - lokalitet følger

05.06.17 kl. 19.00: Asylcenter Jelling

06.06.17 kl. 19.00: Sønderborg Slot

07.06.17 kl. 19.00: Lønborggaard, Tarm

08.06.17 kl. 19.00: Munchs Eng, Hadsund

09.06.17 kl. 19.00: Byparken, Korsør

10.06.17 kl. 16.00: Ofelia Plads, København

Det Kongelige Teater vil gerne sige tak til:

Assens: Kulturregion Fyn og Assens Kommune

Jelling: Røde Kors

Sønderborg: Sønderborg Kommune og Sønderborg Slot

Tarm: Ringkøbing-Skjern Kommune, Sydbank Fonden, Hotel Smedegaarden, Ac-Eltekniq, Bjerg VVS, Kjær’s Tømrer & Snedker, Vandteknik Vest, Linka Energy og Uhrenholt

Hadsund: Mariagerfjord Kommune, Frikvarteret, Hadsund Håndværker- og Borgerforening

Korsør: Korsør Erhvervsforening, Korsør Turistråd, Slagelse Kommune og Korsør Kulturhus

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Pressemeddelelse: Elskovsdrikken31.10.2017 12:58pressemeddelelse

Det Kongelige Teater har den store fornøjelse at kunne præsentere Den Jyske Operas version af operaen ’Elskovsdrikken’ af Donizetti. Det er en af de lettest tilgængelige og mest populære i det italienske repertoire. En rørende historie i to akter om den måske nok naive, men til gengæld gode, ærlige og oprigtigt forelskede bondeknold Nemorino, der er faldet for den smukke og rige Adina, der desværre er forelsket i en anden mand. Nemorinos kur til Adina udvikler sig til en tragikomisk affære, da den unge skønhed i stedet falder for den attraktive Belcore. Nemorino får en sidste mulighed for at vinde sin elskedes hjerte, da kvaksalveren, doktor Dulcamara, tilbyder at sælge en magisk drik, der vil gøre ham uimodståelig over for kvinder. Tør Nemorino satse og hengive sig til magien i jagten på Adinas kærlighed?Den unge britiske instruktør Harry Fehr debuterer på Den Jyske Opera, når han sammen med den svenske dirigent Per-Otto Johansson skaber en sjov og romantisk version af klassikeren.Den

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum